yenianne140920 ilaydaad23 canım şişlik çok etkiliyor ben 63 ile hamile kaldım şuan 86 kiloyum 36+2 nasıl alıyorum anlamıyorum gerçekten çok çok normal yiyorum ekmekten pastadan uzak duruyorum ama aşırı bir şişlik var yüzümde ayaklarımda ben ona bağlıyorum 😂😂🙈
minisinannesiiii ilaydaad23 ben eskisinden de az yiyorum 7 ayda sadece 3 gece yemek yemişimdir geceleri de yemiyorum ama nasıl kilo alıyorum anlamadim vitamin ilaclarindan mi nedir
tazeaane ilaydaad23 canım bende 21+5im. Şimdiye kadar 1.5 kilo aldım ama fazla kilo alsaydım da hiç üzülmezdim doğumdan sonra veririm hemen diye düşünüyorum. Fazla takma çocuk peşinde koşmaktan verirsin bide senin 2.çocuğun🙂
Adonis01 zgsrnsy Ben ilk aylarda aldım canım aldığımı , ödem oluştu o ara çok fazla . Senin de ödem falan olabilir mi ? Bir de kafana takma , bak kendin tecrübe etmişsin zaten Doğumdan sonra verildiğini ☺️
Yektaa Ben 7+0 im şuan 1.5 kg almis görünüyorum halbuki çok saglik li besleniyorum ve alt karnım sis sert sizce bu kg ödemmidir saglik olsun ama insan korkuyor da çok kg almaya ilk 3 ay almamalıyım diyordum ama olmadi 😊
Kubrakorkut ilaydaad23 bende on dört haftalık hamileyim hiç bise yiyemiyorum iştahım var ama herseyden tiksinmisim kokuyo yiyemiyorum ne yapmam bilmiyorum
tazeaane elifkeltuoglu başlarda çok mide bulantı oldu bulantılarım geçince de soğan sarımsak olan hiçbir şey yiyemedim şuan 35 haftalığım 9 kilo aldım. Yine soğan sarımsağı dair birşey yiyemiyorum eğer yemekleri sadece salça ile yaparsam da soğan yok diye tiksiniyorum 😀 o yüzden genel olarak aç geziyorum 😀
Yooookkk1 ilaydaad23 dert etme dogum yao gecer gıder ben 57 de hamıle kalmıstım 76 bıtırdım sımdıde 56 kiloyum 2 sene olacak dogum yapalı hatta bıraz kılo aldım cocuk olunca insan alıstıgı duzenı bozuluyor zorlanıyor bıde ben emzırıyorum oda cok kılo verdırıyor
elifkeltuoglu tazeaane ilk gebeliğimde hiç kilo takıntım yoktu keyfime göre hsrket ediyordum şuan 2. Gebeliğim ve nedense en baştan bi kilo korkusu sardı
Bebeksum Kircicegi-34 ben de 52.5kg hamile kaldım 18+0 ım bugüb tartıldım 56.1kg sanırım 20.haftamda 4kg almış olacağım
Banucukk Yaseminhan offf bir ben kendimi böyle saniyordumm 😭 75 ile hamile kaldim. Suan 95 😭 32haftaligiz. 2ci gebelik
anokta 34′teyim 20 kilo aldım, sürekli de almaya devam… Umarım sonra dedikleri gibi verebiliriz, bebek için de olsa kendimi çok şiş hissediyorum. Zayıf olup sadece bebek göbeği olanlara imrenmekten kendimi alamıyorum 🙈
Eliz5354 66 kiloyla hamile kaldım. 29. Haftadayız 73 kiloyum iyi gidiyor gibiyim ödemde yok çok şükür sadece karnım büyüdü 🥰☺️
Irem69 celileturk canim nasil besleniyorsun ben ve bebeğim kilo. Alamıyoruz resmen ilk 5 ay 14 kilo aldım sorna durdu hicbisey yiyeyim gelmiyor kahvaltı yapıyorum aksama kadar bisey yiyemiyorum şuan 28+3um bu hafta kontrolüm var bebis ne kadar oldu çok merak. Ediyorum 25 haftalıkken 1000grmdi az mı sizce 😔