Ceydakrtpe22 Kızlar 2 gün oldu doğum yapalı birsey sormak istiyorum gun içinde hareket halinde ağrım çok yok Herseyı yapabiliyorum ama uzandığım zaman uyuduğum zaman kalktığım da sancım çok oluyor dıikiş yerlerinde tutulup kalıyor karnım ne yapabilirim
tugcesakzci Ceydakrtpe22 ilk ayağa kalkışta zorladınız mı tam dik durmayıp hafif kambur durduysanız etkilemiştir. Dün hemşireler bana kaldırırken olabildiğince dik dur kalkarken eğer hafif eğilirsen yatmakta falan zorlanabilirsin dikişlerin ağrır dediler
Ceydakrtpe22 tugcesakzci ilk yürümede çok zorlanmadım gayet iyi kalkıp yürüdüm ama dik miydim kambur mu hatırlamıyorum 🫠😞
Hayalgokce tugcesakzci cnm merhaba senin bebegindede kalpte parlaklık vardi sanirim dogum yapmissin bi sorun oldu mu acaba???
tugcesakzci Ceydakrtpe22 ister istemez kasılıyo ya durmuş olabilirsin. Bana da böyle söylediler büyük ihtimal o sebeptendir diye düşündüm o yüzden yazdığını okuyunca
Hayalgokce tugcesakzci ama down konusunda falan bir sıkıntı yok degil mi?Bu arada geçmiş olsun bebisinizinde ömrü uzun guzel ve saglikli olsun inşallah 🥰
tugcesakzci Hayalgokce yok canım down belirtimiz hiç yoktu zaten doktorlar parlaklığı önemsemediler hiç. Teşekkğr ederiz sağlıkls siz de kavuşun inşallah bir an önce 🙏❤