Mujmuj-1 Damlaerol_ yok daha gelen giden çok hareketli böyle yine kasıklarım sancılanıyo sürekli yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı
Nesaras Mujmuj-1 doğurmadım kız sancı bekliyorum ama gelen giden yok şuan 😬 acaba nişan gelmesin den ne kadar sonra doğum başlar
Mujmuj-1 Damlaerol_ tamam haber vericem 😊valla yapsak keşkede bu ağırlık hissi gitse artık..nefes alamaz olduk
Mujmuj-1 H1tce2 yok yaaa doğurmadım akşamları başlıuor kasılmalar 2 gündür. Yarın kontrole gidicem insallah 😊
H1tce2 Mujmuj-1 hayırlısı olsun hakkında bende bugün aynı şeyi yaşıyorum belime ince bi sızı giriyor ama düzenli olmayınca gitmek istemiyorum bakalım bu gece ne olacak Rabbim hiç birinizi darda koymasın inşallah benide koymaz 🤲
Damlaerol_ Mujmuj-1 hastaneye geldim kontrole bebek 3 hafta geriden geliyor suyu azalmış yatışını yapcam dedi doktor sende son durumlar ne🥲
Damlaerol_ Mujmuj-1 amnisure testi istedi yaptık negatif çıktı çarşamba sabahı tekrar çağırdı nts çektir bana gel eve gidebilirsin dedi
H1tce2 Mujmuj-1 Rabbim size bağışlasın Salih evlat olur inşallah hayırlı sağlıklı bereketli güzel ömürleri olsun inşallah canım ♥️