Mujmuj-1 Kızlar 38 haftadayım..akşamdan itibaren sürekli sancı hissediyorum sürekli tuvalete gidiyorum ama nişan yok su gelmedi karnım aşırı sancılara giriyor kasılıyor karnım taş gibi doğum başlıyor olabilir miii korkuyorummm
Ebru-29 Mujmuj-1 nişan ya da su beklemeyin. Arkadaşım 3 gün önce doğum yaptı evde sancı çekti nişanım suyum gelmedi diye doğum aklına gelmedi hastaneye gittiğinde 8 cm açıklığı vardı doğurdu
Gamzezeynep1 Mujmuj-1 su veya Nisan gelmeden de doğum oluyor ben o şekilde yaptım hastanede sancı çekerken nişanım geldi suyumu da ebeler patlattı zaten.
Damlaerol_ Mujmuj-1 bende öyleyim suan 2 dakikalık aralıklarla sancım gelip gidiyor 5 dakika boyunca kıvranıyorum taş gibi oluyor gözümden yaş geldi pazartesiye randevu almistim galiba beklemeyecek devam ederse hastaneye gidicem 38+2🥲
Mujmuj-1 Ebru-29 şuan fazla düzensiz ama sürekli idrarım geliyor duşa girdim şimdi özellikle 10 dakikada 4 kez olur mu hiç bu denli çekmemiştim şuan takibe başlıycam sürekli oluyor suan eğer birkaç saat aynı olursam hemen sabah gidicem
Eddaa57 Kasılmalar olunca ağrı hissediyor musunuz karnınızda falan benimde düzensiz kasılmam var ama şiddetli bi ağrım yok henüz
Mujmuj-1 Eddaa57 ağrı hissediyorum fazlasıyla karnımda umarım hayırlısı olur gönlüm 39. Haftada doğurmak hayırlısıyla gelsin artık
Gamzezeynep1 Mujmuj-1 ıkınma hissi geliyorsa açılma olmuş olabilir bence beklemeden bı acile gidin cunku bende iki ma hissi olmadığı halde 4 cm açıklığım vardı ikinma hissi 6cm den sonra geldi
Mujmuj-1 Gamzezeynep1 dur dur insallah bekler daha minicik hazırlığımız kalmıştı 😂allahım bi korku bastı
Gamzezeynep1 Mujmuj-1 siz sağlıklı olun onlar hallolur merak etmeyin 🥰 sakin olun bol bol summesebileyesseruhu çekin inşallah zorlanmazsiniz.
Mujmuj-1 Damlaerol_ akşamdan beri devam ediyor benim yaaaa duş aldım rahatlayım diye bakalım 5 e kadar bekleyip sonra gidicem devam ederse