Haticeburak06 Canlar benim çok akıntım olduğu için pamuk kullanıyorum az önce tuvaletten çıktım ve iğrenç bi parça vardı iki yanı nokta sülük gbi uzun sarı bişey ilk defa böyle bişey gördüm 22 haftalık olcam yarın endişelenmem gereken bi durum varmı ?
Canan-_16 Haticeburak06 korunmasız ilişkin oluyorsa ondan kaynaklı olabilir enfeksiyon da olabilir bu günlerde hiç ilişki oldumu korunmasız
hayalim35 Haticeburak06 rengi çok mu koyu bilgim yok nişan sarı da oluyor diyorlar ama hafta da oluyor mu bilmiyorum ağrın vs var mı
MorKelebek54 Haticeburak06 oamuk kullaniyorum derken regli doneminde kullanilan tampon mu kullaniyosun
Aseliimmm Haticeburak06 Muhtemelen sümüksüyse akıntı sarı olmasıda enfeksiyon belirtisi öyle sanıyorum bi doktora danışmakta fayda var idrarda yanma ilişkide yanma oluyorsa kesinlikle vardır bir şey
MorKelebek54 Haticeburak06 me kadar hijyenik olanilir bilmiykrjm ama enfeksiyon dan kaynakli da bu tarz skintilar olabiliyor ama nişan denilen seyde anlattigina benziyo intrnetten bi bak istersen ornek olarka nisan fotoğraflarina senden gelen ile syni mi ya da benziyo mu diye biraz mide handiri olabilir intnretten baktiklarin ama anlamak icin bakman gerek bu haftalarda felir ki bilmiuorum ama arkadasim 26. Hadtasinda miydi neydi nisani gelmisti ki erken digum riski vardi zaten cok sukur benek dogum kanalindan domdu bi sirun yok suan 29 haftasinda
yeni-annelik Haticeburak06 böyle yapmanız çok sağlıksız bütün uzmanlar iç çamaşırımıza ne peçete ne pamuk hiçbir şey koymamamızı söylüyor benimde akıntım çok olur doktorum günlük ped bile kullanmamamı söylemişti onun yerine külodumu devamlı değiştirmemi söyledi böyle yapmanız enfeksiyon riskini daha çok arttırıyor lütfen yapmayın
hayalim35 Rabiul evet ama burda sadece sarı olduğunu yazan arkadaşlarda oldu ondan söyledim 2 doğum yaptım bnm nişanım gelmedi bilmiyorum tecrübesi olanlar yazmıştı
Canan-_16 Haticeburak06 evet cnm afedersin sperm içerde kalıyor sonra ertesi gün atıyor dışarı yapışkan bir halde
Haticeburak06 MorKelebek54 canım ben şimdi googleden baktım kimisi kanlı kimisi aynı benimki gibi yüreğim ağzıma geldi daha 22 haftalığım ne yapmam gerekiyor ilk gebeliğim bide gerçekten korktum
Haticeburak06 MorKelebek54 1 saat önce lavaboya gittim yine aynı parça vardı fotoğraflarınıda çekiyorum bilerek ne olur ne olmaz diye ama gerçekten aynısı paylaşılanlarla