Can_su92 Arkadaşlar 30. Haftaya giriyorum bu iştah açıklığını ne yapacağız ya resmen doymuyorum geceleri özellikle bildiğiniz karnım aç sürekli bişeyler yeme isteği oluyo sizlerde de durum böyle olan var mı ?
Canan-_16 Can_su92 21 haftalığım aynı dertten müzdaribim gündüz hiç yok acıkma ama gece anam ağlıyo ha bire tıkınıyorum
Kucur Can_su92 31 haftaligim son iki haftadir ayni problem bendede var gözüm dönüyo resmen yalniz degilsin yani saglikli olsun bebislerimizde gerisi hallolur
Can_su92 Aysegul_dur gerçekten ya ve kiloda aldım fazlasıyla 20. Haftadan sonra daha da çok arttı.. zaten benim mide bulantım tiksinmem falan da olmadı. Nankörlük gibi olacak ama böyle rahat geçince de sürekli yedim kilo da zararlı… bazen diyorum keşke bişilerden tiksinseydim 😃
Can_su92 Canan-_16 benimde o haftalarda başladı nasıl oldu anlamadım ama hızlı bi şekilde kilo alınıyo dikkat edin dicem ama öyle bi iştah açıklığı ki insan engel olamıyo. En büyük motivasyon kaynağım yemek yemek 😂
Aysegul_dur Can_su92 😂😂 benim migdem bulanıyor yiyince ejderha gibi geziyorum ama yinede yiyorum çünkü aç daha kotu daha zor savaş cikiyir sanki içimde ben çok kilo almadım şükür ama bu aydan itibaren alırım gibime geliyor 😂😂
Can_su92 Aysegul_dur ben aldım ya allahtan düşük kilo ile hamile kalmıştım ama bu 10 hafta nasıl geçcek bu iştah açıklığıyla bilmiyorum bide bu kiloları geri verme işi var 😏
Aysegul_dur Can_su92 geri vermeyi ayrı dert ediyorum yemesem ayrı dert zaten uyku yok sağlıkla gelsinler de bence kucağımıza alınca hiç birşeyin önemi kalmayacak rabbim nasip ederse 😂
teacher-mom21 Şimdi çok açım ama yataktan çıkmaya üşeniyorum ve mide yanmam çok olduğu için korkuyorum bir şeyler yemeye :)
Can_su92 teacher-mom21 benim mide yanmamda nadir oluyo. Olumsuz şeylerin bende az olması kilo olarak geri döndü 😃