Cansuuyalcinn Kızlar sürekli idrar hissim var bu haftalarda olup ayni durumu yasayan var mi wc den cikamaz oldum gidiyorum hic bi sey yatagima yatiyorum sanki doluymusum gibi sebebi ne olabilir sizce??
Haticeburak06 Cansuuyalcinn mesaneye tekme atıyor bu yüzden bence bende 22yim hissediyorum resmen hareket ediyor ya da tekme atıyor hemen tuvalete koşuyorum😂
Bebekbeklrkn Cansuuyalcinn 😂Sen bide son aya gel canım sabaha kadar git gel yatamıyorum sabah biraz yatayım diyorum geç oluyor mecbur kalıyorum 😣bende o haftada çok gidiyordum
Cansuuyalcinn tuzlulimoon geceleri uykular yalan oldu bi anda basladi sanki o his hic gecmicek gbi hissediyor insan
Cansuuyalcinn Haticeburak06 doktoruma yazdim ama donus alamadım rahatlatsaniz bi sizler rahatlatirsiniz cok endiseliyim
AlminaArasZehra Haticeburak06 bende de öyle mesaneye tekme atınca idrarım gelmiş gibi hissediyorum ve çok acıtıyor oraya tekme atınca ve korkuyorum bi an aşagıda ve erken doğum olur korkusuyla 🤦♀️
Haticeburak06 Cansuuyalcinn aha bak geldi yine 😂😂 mesanemizde daralıyor iyice o yüzden uzun süre duramıyoruz tuvalete gitmeden
Tatar59 Cansuuyalcinn endişe edecek hicbisey yok. Hamilelik böyle bişey. Dizilerdeki gibi giyin süslen gobusunu sev değil yani ☺️ Alışırsın tuvalet hissine
ozgekader Cansuuyalcinn bende de 26 gibi başladı Şuan 28+2 ama devam ediyo hiçte geçicek değil tam tersi artıyo gidiyorum ama bir çay bardağı kadar bile yok sanki yakında da kaçırmaya başlarız kesin 😄
AlminaArasZehra Cansuuyalcinn idrar yolu enfeksiyonu da olabilir kontrole gittiğinde idrar tahlili yaptır bende de var o çünkü ve yanma oluyor onun üzerine birde mesaneye tekme atıyor çok acıyor doktorum bana antibiyotik verdi biraz geçti ama tekrar gitimde büyük ihtimalle gene verir
Cansuuyalcinn AlminaArasZehra o gun sonra hic olmadi benim bebegin pozisyonundan kaynakli oldugunu soyledi doktorumuz bende cok sıkintı yapmadım ufak tefek seyleri kafaya takmayinca hem rahat bi hamilelik geciriyorsun bgun an itibari ile 34+4üm yolun sonunda yaklastkk sükur ki sag salim dogsun🌸