Dilara_0 Minikbiranne35 oğlumun adı Ali Kaan. Size fikir olsun. Yiğit, karan, Eymen, Yusuf Asaf düşündüğum isimler arasindaydı. Rabb’im adıyla yaşatsın inşallah ❤️🪽
Lasol_fa yiğit ismi çok hoş ben cama çıkıp bir isimle sesleniyorum o isim kulağıma hoş gelirse içime işlerse onu koymuştum çok güzel bir duygu bence deneyin
2prensessannesi Haticeburak06 ayy komşumun cocuguydu rüzgar ege suan 7 yasında doğduğundan beri aşırı yaramaz,🥲 rüzgar ismi hareketlilik veriyor cocuga
Tuba0404 Benimde bi oğluşum olacak Asaf mirza Efe ve ismim Tuğba olduğu için yakın olarak tuğra geçiyor aklımdan
Paris-95 Minikbiranne35 ben ikinciye hamileyim ilk oğlumun ismi Yaman ikincisi de erkek olsaydı Diyan koyacaktım. Allah nasip ederse kızım olacağı için koyamiycam. Diyan Kiyan Zayn Bu isimleri düşünmüştüm
Gebeskaplumba Paris-95 klişe istemiyorsanız Bera da hem anlamı hem karakteristik olarak güzel bir isim ben eşimi ikna edemedim ama :D
Feras23 Zeyd Aslan, Milan, Deha, Aras benimde oglum olucak ama hic güzel isim bulamiyorum klişe bisey istemiyorum ama erkek ismi bulmak zormus 🥹