Tugba1tugba 8 haftalık hamileyim hamileliğin başından beri göğüslerimde ağrı gerginlik var ve dolgunlaştı ama bu akşam aniden yumuşadı normal mi kızlar endişelendim. Daha önce düşük yaptım bebek düştükten sonra tüm belirtilerim gitmiş göğüslerim yumuşamıştı
myonlychance Tugba1tugba canım her hamilelik aynı olmuyor ilk zamanlardaki belirtilerim 9. Haftamda yok olmuştu resmen ilkide göğüslerde yumuşamaydı benimde ilki düşük olduğu için çok tedirgin oluyordum ama doktorum da aynı şeyleri söylemişti korkuların önceki düşüğünden kaynaklı olabilir. Hamilelikte saçmalık diye bişey yoktur hele de bi kayıp yaşadıysan bu yüzden tedirgin olduğun her konuda doktoruna yaz yada hastaneye git en azından için rahatlasın çünkü onu düşünüp yaşadığın stres sana da bebeğine de daha zararlı hep olumlu düşün umarım hiçbir sıkıntı yoktur sadece boş kuruntu yapıyoruzdur rabbim sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
mavideniz6 Tugba1tugba korkmayın çok normal yarın bi bakmışsınız tekrar şişmiş ertesi gün yine inmiş.. hep oluyor bunlar
Tugba1tugba myonlychance sağol canım evet düşükten sonra ilk dikkatimi çeken göğüslerimin çok yumuşamış olmasıydı onu kafaya takıyorum baya amin inşallah hepimiz sağlıklı sağa Salim kavuşuruz bebişlere 🙏