Naaagihannnn 2 gundur ne yesem migdem, genzim yanio yogurt haric bisey yiyemez oldum açım ama yiyemiorum onerebilcegniz biseyler varmi kizlar
Kbrblbl Naaagihannnn ayva yiyebilirsiniz bendede aynı şikayetler var ayvayı keşfettikten sonra mide ilacı bile kullanmıyorum artık
biranneo_ Naaagihannnn of aynı şey bende de başladı ta acillik oldum doktora bir görüneceğim bakalım şu an hiç bir şey iyi gelmiyor az yiyorum aç kalıyorum ama yanmıyor en azından reflü olabilir dediler
Naaagihannnn Kbrblbl yaaa faydasi oluomu vala evi doldururum ayvayla yeter ki karnim doysun vala 2 gundur ac ac dolaniorum artik yogurdu ekmekle yenege basladim🙈
Naaagihannnn biranneo_ bende yoktu dunde ve bugun basladi carsamba gnu kontrolum var solicem doktora bakalim ama aklim yiyemedigim yemeklerde cnku açım🙈
Whopper Süt diyenlere sakın inanmayın olay zaten su bile içsek aşağı inmemesi süt içince bir de ağza süt geliyor daha beter yapıyor. Çaresi yok çaresi doğum yediğimiz içtiğimiz aşağı inmiyor resmen boğazımda kalıyo gibi
Naaagihannnn Whopper kiz 4 ay bole biter mi ölürüm resmen🙈 ben hamileliklerimde aclıga cok tahammulsuz oluorum bu 2 nci gebeligim yemek benm.inci cizgim bu donemde🤣🙈