Zzz_ism Qızlar axşamınız xeyir aranızda son aylarında qrip olub sora keyserlə doğuş edən olub mu? Uşağın ciyəri açılır mı qripin təsiri olur mu uşağa
betulrahimi NigarH Azerbaycanli değilim igdiriliyim ve memleketim ful İran azerisi dolu bende aynı sekildeyim ve ful Azərbaycan dilini kullanıyoruz 🥰
Emineelvin Leyla94E mənim də ilk hamiləlikdi beş il sonra 😊🤗🙏beş il necə keçdi bilmirəm amma hamiləlik heç keçmir 😁iş deyrem elə tezcə gəlsin uşaq
Fidan849 NigarH Salam,sag salamat qucaginiza alasiz,mende ilk hamilelikdi 8heftelikdi hele🥰,hekimim Seymen Qedimovadi
mucizebebek_111 NigarH salam yaxşıyam sağolun siz necəsiz? İnşəAllah hamımız sağsalamat qucağımıza alağ🤲Məndə 16 həftəlikdji Baku medicalda Aslanova Rəxşəndədi həkimim✨
Sinem10 Gizem2508 Doktorumuzun muayenesi 80 manat . Normal doğum 1800 epidural 2100 sezaryen 2300 manat herşey içinde fiyatları bunlar
Gizem2508 Sinem10 Anladım teşekkür ederim. O hastaneyi çok beğeniyorum ama fiyatları biraz yüksek malesef gücüm yetmeyecek ☺️
Sultan_Medine Sinem10 SabinaKenan9 Salam Bakıda olan 7 saylı deyirdisə ele mənəde maraqlıdı mənəde o suali verəcəkdim əyər bir şey oyrensez kim yaxşıdı mənəde yazarsız məndə öyrənəsəm size xəbər edərəm
SabinaKenan9 Salam qızlar🥰mən 28 həftə 5 günlük hamiləyəm. 1 ci hamiləliyimdi. 7 saylı doğuş evində tanıdığınız yaxşı həkim varmı? Bir də dövlət xəstəxanasında təbii doğuş qiymətləri necədi?