Ozgekerem Merhaba hanımlar pazartesi günü sezeryanım var sabah oğlum hastalandı sabaha kadar öksürüyor iğne antibiyotik yazdı doktor bana da bulaştı galiba boğazım fena doktora söylemeli miyim sezeryana engel mi başına gelen var mı yazın lütfen
Yenianne7 Ozgekerem Evet her ihtimale karşı doktorunuza söyleyin bence önlem alınır en azından. Geçmiş olsun hayırlı doğumlar dilerim 🌸
Baharleo1 Ozgekerem benimde doğuma 8 gün var ve yeni iyileştim bence söyleyin özellikle genel anesteziyle ameliyat olacaksanız kesin söyleyin Allah kolaylık versin bu hastalık zmanında doğum yapmak beni çok korkutuyo eşim hasta oğlum hapşırıyo iyileşmezlerse bi haftaya bebeğede bulaşır diye korkuyorum🤦🏼♀️
Ozgekerem Yenianne7 doktorum izinli şu an italyada kendisi. Döner dönmez pazartesi beni alacaktı yarın yazayım olmadı
Ozgekerem Baharleo1 ben de şu an çok korkuyorum üç buçuk yaşında oğlum bu gece bile öksürükten zor uyudu ben desen uyuyor muyum işkence mi çekiyorum boğazım daha da kötü oldu 39. Hafta olacak bir de ya başka bir şey olursa çok korkuyorum şu an belden iğne olucam ya hapşırırsam diye de korkuyorum. 😔
Baharleo1 Ozgekerem inşallah herşey iyi olur sizi korkutmakta istemem ama belden uyuşturma bazılarında kalıcı bi ağrı bırakabiliyomus belki sizde duymuşsunuzdur ben o yüzden cesaret edemedim karnımdaki kesiğin uyuşuklugu yetiyo😬bide bel ağrısı kalırsa hiç iyi olmaz ilk doğumuda öyle mi yaptınız tecrübeniz varmı bu konuda
Ozgekerem Baharleo1 merhaba ben doğuma giderken yazmışsınız görmemişim doğum yaptım dün üç aylık oldu ikinci sezeryanım bir ağrı kalmadı bende