Arenimoo 2 haftadır tırnaklarım morumsu gibi odlu kızlar henüz doktora gidemedim ama kan testlerimde bir sorun yoktu korkuttu bu durum taktıkça sanki terslikler beni buluyor zaten panik atağım var iyice Pskolojik olarak cikusteyim kızlar 🥺🥺
Arenimoo br2023 Ayyy atabilme şansın varmi buraya İnan mor gibi hiç böyle değildi önceden vee ellerim buz gibi
br2023 Arenimoo bence soğuktandr eşiminkine baktm onun da mor olms biz mutfaktaydk 😂😂 eşimin canı pasta çekmiş gece gece pasta yapıyoruz 😁
Arenimoo br2023 Kendini inceleyen bir benmiyi acaba 😂 Ohhhh afiyet olsunnnn Kaç haftalık sin şuan Fazla yeme kizz kilo alırsın😂
hayalim35 Arenimoo ay kilodan olmasa ben çok şey yerim de maalesef yiyemiyorum 7 kilo aldım hemşire uyardı 😏
br2023 Arenimoo Fazla tatlı yiyemiyorum ben en çok ekşi yiyorm ne eşim aşerdi ona yapıyorum😁8+2 diyelm yeniyim bide ilk yemeklerden tiksinme var bende ama bulantı çok fazla yok şuan bide en son 49 kiloydum🙄
Arenimoo hayalim35 Kaç haftalık sin şuan Vala bende ne bulantı ne tiksinti İlk gebelogimde çoğu şeyde tiksinmistim 7. Haftaya giricem şuan bisey yok kwksw olsa da yemesem diyormusum 😂😂😂