Buse344161 Detaylı ultrason a kaçıncı haftada girdiniz doktor 1 ay sonra gel dedi 16 sonu veya 17. Haftama denk geliyor sanırım internette 18-23 hafta aralığı diyor 17. Haftada gitsem bakarmı acaba cinseyetide ozaman öğrenicem oyüzden bu heyecanım😄
Snm06 Buse344161 Bebek biraz daha büyüdüktwn sonra gitmen daha iyi olur 20. Haftandan sonra gelişimi vs daha iyi takip edilir ben 21. Haftada gitmiştim ki genel olarak o haftalar tercih ediliyor
1prenses1prens-moms Buse344161 ben doktoruma sormadan 18+3 te başka bi hastanede yaptırmıştım çünkü ikili tarama testini kaçırdım detaylı olsun bari dedim ve radyoloji yapmıştı doktorum kabul etmedi erken buldu radyoloji yerine perinatoloji yapması lazım dedi bilemiyorum tekrarlayalım dedi bebegin suyu fazla be kilosu bi tık önde çünkü sizinki de erken ama doktorunuz bilir ben kendi kendime iş yaptım 🙈😂
Buse344161 1prenses1prens-moms 😂😂 evet perinatoloji uzmanı yapıcak dedi banada ikili test yapdırmadım ben detaylıya girmek istedim cinsiyetide söylemiyor bana arkadaşlarım 14 16. Haftalarda öğrendi benimki söylememeye yeminli😂 detaylıda öğrenirsin acele etme diyor
Buse344161 Hamisbayan cinsiyet öğrendinizmi öğrendiyseniz kaçıncı haftada detaylıda görürsün bana dedi oyüzden bu acelem heyecanım yoksa beklerim tabi 20. Haftadan önce gitmemek gerekiyormuş sanırım arkadaşlarım 14 16 . Haftalarında öğrendi benim doktor söylememeye yeminli😂
Hamisbayan Buse344161 canım benim iki tane doktorum var biri kendi memleketimde biri tayin geldiğimiz yerde 12. Haftada mersindeydim ailemin yanında ordaki doktorum 12 de direk kız dedi tereddüte bile düşmeden tabi bende ister istemez küçük değişebilir diye şüphe olmuştu daha sonra 16 yada 17 haftada diğer doktoruma kontrole gittim oda kesin kız dedi belki doktorun net göremediği için bişey söylemek istememiştir ama bazı bebişler inatçı olur 24-25. Haftaya kadar bile göstermeyen minnaklar var 😊
Buse344161 Fatmanuray_0610 cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz peki benim doktor detaylıyı bekle acele etme diyor
Fatmanuray_0610 Buse344161 16 haftalıkken de cinsiyetini ögrenmiştim detaylı ultrasonda cinsiyet kesinleşiyor demişti doktorum bana orda çok net görülüyormuş