bilgeeS Kızlar merhaba. Bugün 5+5 haftalığım bundan önceki hamileliğin kürtaj ile sonuçlandı. Belirti arıyorum sürekli kendimde korkuyorum sizin belirtileriniz neler
Tugcee09 bilgeeS benimde iki ay önce bebeğimin kalbi durdu . Şimdi 5+2 haftalık hamileyim. Arada kasık ağrım oluyor birde göğüslerde büyüme. Bende çok korkuyorm herhangi bir belirti olmayınca. İnanın midem bulansn istiyorum.
SenaaaaMina Merhaba , hiç korkutma kendini. Belirti olmaya biliyor benim 2. Gebeliğim 2 gebeliğimde de hiç bi belirti olmadı. Hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum o derece. Korkutma kendini sağlıkla gelsin bebişinn☺️
bilgeeS Tugcee09 benimde gögüste büyüme oluyor şişiyor iniyor ara ara akıntım yok birde halsizlik var
bilgeeS Tugcee09 çarşamba günü kontrolüm vardı keseyi bebeği gördük kalp atışını biraz duyduk ama 10 gün sonra tekrar çağırdı ney duymak için ama sanki o günden sonra belirti hissetmiyorum
Kahverengihisler Bende bu gün tesadüfi test yaptım öğrendim. Adet tarihime göre 5+5 hiç belirtim yok sadece bir iki haftadır göğüslerim aşırı şiş sütyenden taşıyor resmen
goktugunannesii Yeni hamile arkadaşlarım şuan takviye olarak ne kullanıyorsunuz folik asit mi multi vitamin mi?