Blackkcat Bebegimm_54_03 benim doktorum dışarıdan orayla anlaşmalı tüp bağlatmayla beraber 21 dedi sezaryeni bize
Esrakahya Yanlış hatırlamıyorsam eğer 15.500 olması lazımdı ama en son konuştuğumuzda gene zam geleceğini söylemişlerdi🥹
Bebegimm_54_03 Blackkcat hangı doktora gıdıyosunuz acaba bıde tup baglatma olmadan ne kadar dedı sezeryana
Blackkcat Bebegimm_54_03 tüp bağlatmasız 18e geliyor ama oradan bi dr gidiyorsanız daha uygun olur muhakkak benim dr dışarıdan onun için biraz daha fark var
Esrakahya Çok olmadı 2 hafta oldu soralı çünkü son bir haftadayım doğum yapacağım fiyat değişmez dimi diye konuşmuştuk en son onlarda martta tekrar zam geleceğini söylemişlerdi
yasos Esrakahya merhaba doğum yaptınız sanırım, hayırlı olsun 🌸 Süreçli ilgili bilgilendirme yapabilir misiniz bende orada doğum yapmayı düşünüyorum 😇
Esrakahya Ben Ertan çelik beyefendiye gidiyorum hamileliğimin başından beri çok memnunum aksi bir durum yaşadığımda iletişime geçebiliyorum en güzeli bu bence bu haftada allah nasip ederse doğum yapacağım
Bebegimm_54_03 Esrakahya tamamdır cok tesekkur ederim benimde doktorum dısardan Orhan Hayri mete ye gidiyorum ucret 18 19 arası dedi bızde dedık duruma gore kendı hastanesinden bı doktor mu bulsak
Zynppsairr CansuErman Doktorlarımız aynı 💙 siz kaçıncı haftadasınız memnun musunuz Sümeyra hanımdan nasıl gidiyor hamilelik 🤍
Zynppsairr Aynur_41 evet normal ücreti 15600 bizde de sendika olduğu için 12 dediler gayet makul bi fiyat