myangelson Ybvvv herkeste değişebiliyor bu. Hiç bir sıkıntısı olmayıp adet olacağı gün yumurtlama gören de gördüm geç yumurtlama yani. Sizin geç mi oluyor ?
Neslihankrhmt Ybvvv minnakkurabiyeler Instagram sayfasına bak 21. Güne kadar hatta daha bile geç olanlar varmış
Boncukk123 Ybvvv uygulama takip ettim 7 ay yanlış bir zamanda yumurtladıgımı öğrendim ovülasyon testiyle canım adetim bittikten bir gun sonra başladım 2 ayda da 14.gun pik gördüm
Ybvvv myangelson Düşükten önce 13. Ve 18.gün görmüştüm de. Geçen ay adete 1 hafta kalaya kadar yaptım göremeyince bıraktım olmaz artık herhalde diye. Bu ay adet gününe kadar yapacağım
Ybvvv Neslihankrhmt Yani adete çok yakın bi zamanda görsek ne şekilde olacak bilmiyorum. Adet gecikir o zaman ama testlerde hamileliği göremeyiz geç yumurtlama olduğu için sanırım
Gizemnur_ Ybvvv döngüm 35-40 gün arasında Testler hiç pik olmayacakmış gibi yapıyorum her defasında.kaset testlerde anlayamadım iki aydır bu ay innovito testleriyle tam 22.gün gördüm gerçekten sabır gerektiriyor
myangelson Ybvvv aynen bırakmayın dediğim gibi bazı zamanlar böyle olabiliyor veya iki kez olabiliyor 😊
Neslihankrhmt Ybvvv o zaman adet 14 gün ileri gidiyor ama belli de olmuyor kişiden kişiye değişir ama yumurtlamdan sonra adet olmazsan 14 gün sonra kanda çıkar