Esmam_ela25 Merhaba kızlar Allah nasip ederse bir oğlum olucak ben adını emir asaf eşim ve anasıda deniz asaf diyor arada kaldım az kaldı zilleri takıp oynatmaya 😂
eacr6066 Esmam_ela25 pazartesi doğuma giricem bende emir asaf koyuyorum 37 3 de spinal sezeryan ile çok korkuyorum ama
e_blue_sky_a Esmam_ela25 tabii ki de Deniz Asaf 😀 hatta tek Deniz bile daha güzel. İlk defa Bi kaynanadan yanayım. Deniz gibi isim mi var tek geçerim
Emmiz eacr6066 38 den önce olmasının bir sebebi varmı acaba hayırlısı ile kucağıniza alın inşallah bebeğinizi amin
e_blue_sky_a Esmam_ela25 benim kızım olacak biz kız da olsa erkek de olsa Deniz olacak demiştik. Öyle oluyor. Nadir uniseks isimlerden
Sbry98 Esmam_ela25 emir daha güzel bence de ☺️ Hem neden karışırlar ki anne baba alır o kararı fırsat vermeyin gönlünüzden hangisi geçiyorsa ne isterseniz onu koyun 9 ay siz taşıyorsunuz bebeğinizi bütün zorluklarıyla 🙂
3bebekannesiii Esmam_ela25 kaynanam Asaf olsun dedıgı icin o ısımden soğudum şimdi ikinci isim alp olacak inşallah biri önerince sempatim gidiyor o isme 🤣
Esmam_ela25 3bebekannesiii benimde ama eşimide kırmak istemiyorum diğer çocuklarımın ismini ben koymuştum ☺️
myavocado 3bebekannesiii ayyy aynen ben de böyleyim, daha çok erken, cinsiyet bile bilmiyoruz ama isim konusunda fikir verilince soğuyorum anında o isimden.
nb- Esmam_ela25 eşinin istemesini anlarım da kaynanaya ne ? Eşin de fikşr verir ama son karar annenindir yani
Olivia nb- aslında İslamiyette çocuğunun ismini secme ve koyma hakkı babaya aittir. Ama aile içinde eşler arasında beraber karar verilse daha iyi olur sonuçta herşeyi anne yapıyor bir yerde 🤗😀 kaynana da neymiş
Seysey61 Esmam_ela25 aaaaah ah ayni dertten bizde geçtik keşke devlet bu konuda bir kanun çıkarsa diyorum 😂 taşıyan biz ağrıyı bulantıyı çeken biz ismi onlar koyma peşinde. Ben en son çok istiyorsan sen doğur koy o ismi dedim benimkine 😅
Bayali Esmam_ela25 öncelikle sakın kal ve stres yapma canım bu ailelerde isim tartışmasına ayrı bir ayarım maalesef her ailede oluyor inşallah gönlünce olur. 9 ay bulantı çek ağrı çek gel bide isim koy oldu canım bu zihniyetsizligi anlayamadım gitti ömrüm boyunca
cokbilmismom Ayy deniz sadece daha güzelmiş şu asaf ismini asla sevemedim🙈 son iki yıldır cogu çocuğun ikinci ismi asaf 😂