sacmalamakizim ayoLNolduYine Kızım 30 aylık ben 2 buçuk yıldır öyle korundum hamile kalmadım, bu ay deniyoruz bakalım olacakmı. 🤭🤣
ayoLNolduYine sacmalamakizim hayırlısı olsun inşallah 😂😂 yani biz korunmuyoruz 5_6 aydır geri çekilme falan işte oda allaha emanet malum
turkan403 ayseglisik_46 anladım Sezeryan normalde bazı olanlar der regl süreci uzamiyo kimisnin hayır dolu dolu bı kanama olsa 1sene buluyo ztn düzeni onu biliyorum da böyle leknme gelip birdaha olmamak sinir bozuyo,🤦
Demetrana ayoLNolduYine Yaaa bende öyle öğrendim gebeliğimi benimde rüyalarım çıkar hamilelik düşünmüyorduk biz hatta korunuyorduk rüyamda bebek arabası üstü kapalı sadece ayakları dışarda gördüm aaa bir çocuğum daha mı olacak diyorum iki gün sonra bu defa da havada kese gördüm içinde embriyo vardı eşime anlattım aradan bir hafta geçti reglim gecikti ama hala ihtimal vermiyorum zatürre tedavisi görüyordum ilaçlardan heralde dedim sonra eşime dedim be olur ne olmaz bir test yapalım direk kıpkırmızı çıktı 3 kızdan sonra bir oğlum olacak inşallah🤲💙 seninki de kız olur inşallah 🤲💖
ayoLNolduYine Demetrana bugün de test yaptım bişey çıkmadı bakalım hayırlısı olsun inşallah, ben iki oğlumu da rüyadan kısa süre sonra öğrendim o yüzden şimdi içime kuşku düştü, ama oğlum olduğunu görüyordum karnimda yaa yine mi erkek diyodum 🙏😂😂😂
Demetrana ayoLNolduYine Bende bir kızım daha mı olacak dedim 😂😂😂 ama oğluma hamileyim bu rüyam hızlı çıkmıştı ama öncekiler 1 2 ay olmuştu araları senin ki hızlı çıkıyor demek ki
Anzilha Hamileanne hahahah tespite😂😂En dindar sensin.Din ile yaptığım yorum ne alaka?Siz yapın 10çocuk yapın sonunda trilyoner olmak var 🤪
Demetrana Hamileanne Canım cahile laf anlatmak çok zor o yüzden boşver kendini strese soktuğuna değmez yaratmak sadece yüce ALLAH’a mahsustur bunu bile anlayamayan birine ne anlatacaksın