Nurceyhan93 Selam kızlar bebekle oynamak için karnına vuran sert değil tabiki normal bi şekilde var mı🥹☺️
Esrtgb Nurceyhan93 tabi ki oynayın onunla hatta ben dün hareket etmedi diye zorla uyandırdım karnımda resmen
mrsckmkc Nurceyhan93 bende zarar veririm diye düşünüp korkuyordum ta ki detaylı ultrasona kadar. 😅 doktorum bebeği daha net görebilmek için ultrason aletiyle göbeğime o kadar bastırdı ki bir an alet karnımdan içeri girecek sandım.😅 içimden dedim benim oynamalarım hiçbir şey değilmiş. Zararı olsa en başta doktor o şekilde davranmazdı diye düşünüyorum. 😊
ozgekader Nurceyhan93 kız ne zararı olucak doktor sırf bebeğimin kalbini görebilmek için karnıma bastıra bastıra bi hal oldu benim canım yandı düşün ama bebeğe zararı olmuyo sonuçta şiddetli bir vuruş değil
Lavinya_21 Nurceyhan93 yok kız niye zarar versin taşla ezmiyon sonucta parmakla insam pıtı pıtı yapıyor 😂
HilalOturak Nurceyhan93 kız beni dr um hareket etsin diye öyle bi vuruyoki karnıma yüzünü göstersin diye bişi olmadı şimdilik 😂
Tinii_minii_mom Ben dürtüp duruyorum hareket etmeyince. Ya da hareket edince tepki olarak dürtüyorum😂
Birsen56 28 haftam bitiyo 1 haftadır bebekler de hareket kısıtlığı oşdu çok az hareket ediyorlar korkuyorum 1 haftadır dr dan geldim şükür sorun yoktu 2iz acaba yerleri dar ondanmı artık eskisi gibi kıpr almıyorlar
Nurceyhan93 Birsen56 Olabilir ama otuzuncu haftaya kadar hareketler dengesiz oluyor diye biliyorum ben
tugba0090 Birsen56 ya bende 27+4 oldum 4 gündür falan az hareket ediyordu sabah ve gece biraz daha aktifti hareketleride çok sert değildi kıpırtı gibi çok korktum dün gittim hastaneye çok şükür bir sorun yok dedi ama yinede içim rahat değil sürekli kıpır kıpır olsun istiyorum normalmi acaba bu haftalarda
Birsen56 Nurceyhan93 yane eskiye göre kıpır kıpır değiler genelde akşam zaten kıpırdıyorlar korkuyom bende
Nurceyhan93 tugba0090 Bende aynı şekilde sürekli hareket etsin istiyorum ama doktora gittim mümkün değil ddi herkes içimden çıkacak gibi falan diyor tedirgin oluyorum ddm öyle bir şey yok ddi rahatladım
Birsen56 tugba0090 vala bilmiyom bacım benim ilk gebeliğimde çok harektleri yoktu azdı doğdu sakin uslu 1 çocuktu şimdi 2izler çok güzel kıpır kıpırlardı buhafta eskiye göre yok hareketleri bemde korktum ama sanırım büyüyorlar yerleri dar oluyo oyüzden yavaşlıyo hareketleri önemli olan hareket etmeleri
tugba0090 Nurceyhan93 Evet öyle yazıları okudukça daha çok morelim bozuluyordu benimde daha geçen hafta bile baya güzel hareket ediyordu bu hafta malesef ama çok normalmiş her bebek kendine özgü galiba bu benim ikinci gebeliğim ilk bebeğim erkekti o baya hareketliydi bu kız canı isteyince ediyo🥲 Yinede en ufak kıpırtı yetiyor sağlıkla gelsinler ❤️❤️
Bennureyla Nurceyhan93 ben de baya dürtüyorum parmaklıyorum bazen tepki veriyor bazen vermiyor. Sesli konuşuncada oynuyor. Ben ağlayıncada vurmaya başlıyor… 😐