026 Esraabbaa aaaa bende aynı okul öncesi öğretmenliği yapıyorum ama şuan özel eğitim de çalışıyorum psikolojik olarak daha çok zorlanıyorum ve normale göre iki kat yoruluyorum 32 de evde sıkılırım diye çalışabilir aldım 35 bitince çalışamaz almayı düşünüyorum ama napsam bilmiyorum
Esraabbaa 026 benim son zamanlarda hem tahammülüm azalmıştı hem de dediğim gibi ağır öğrencilerim vardı vurup eden o yüzden daha fazla zorlamak istemedim 32 dolunca ayrıldım izne. Bugün 35+0 oldum iyi ki çıkmışım diyorum şimdiye kadar dayanamayabilirmişim
Hlimee Elfthh 18 haftalık oldum canım temizlik görevlisiyim çok şükür üstlerim çok iş yükü yüklemiyorlar işimi yapıp dinleniyorum otura kalka çalışıyorum. Eve yürüme gidiyorum işe de keza yürüyerek geliyorum 1 saat gidiş- geliş fayda diye düşünüyorum hareket oluyor . 3 kilo aldım daha almadım çok şükür iyi geliyor bence 😇 rabbim evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼 Darısı tüm gebe annnelere sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin evlatlarınıinşallah
Busragokhan0911 Tgce_06 hocam hamileler nöbetten muaf oluyor. Size yapmadılar mı? Ben nöbetten muafım. Sağolsun yazmıyorlar beni.
Tgce_06 Busragokhan0911 kaç haftalık gebesiniz galiba onun bir haftası varmış tam bilgim yok o konuda keşke muaf olsam çok zor oluyor çünkü
Leylaaaaa Busragokhan0911 hocam 24.haftaya kadar nöbet görevi veriliyor, 24.haftada doktordan nöbet tutamaz raporu alınıyor ondan sonra nöbet verilmiyor. Benim ilk hamileliğimde okul öyle yapmıştı şimdi de öyle olur muhtemelen
Pskmom Cezaevinden çıkan hükümlülerle calisiyorum masabasi ama sürekli bir uyku hali ilk gebeligimde de öyleydi. 37 ye kadar dayanmaya çalışacağım ama daha çok yeni olduğu için ilerki süreçte hala aynı fikirde olur muyum bilmiyorum ☺️
Busragokhan0911 Elfthh öğretmenim. Hamile olduğumu söyledim. Sağolsun derslerimi ona göre yaptılar. Ben mesleki eğitimde öğretmenlik yapıyorum. Sadece pazartesi ve cuma günleri gidiyorum. Salı, çarşamba, perşembe uzaktan eğitim dersi verdiler. Bizim okulda hibrit eğitim sistemi var. Yüzyüze + uzaktan eğitim. Bana olabildiğince uzaktan eğitim derslerini verdiler.
denizalismom Masa başı çalışıyorum planlamacıyım ama bilgisayar ve telefon çoğu zaman yoruyor. Haftanın 3 günü çok yoğun oluyorum. 32 de çalışabilir aldım 33 haftalığım 37 kadar çalışmayı düşünüyorum iznimi doğum sonrası atmak için. Şimdilik iyi gidiyor çok şükür bakalım 4 haftam kaldı 🌸
Elfthh denizalismom az kalmış zaten insallah bitmiş sayılır sizin kucaginiza almak nasip olsun hayırlısıyla insallah☺️
Bseysf Elfthh ben 3 haftalık gebeyim. Yeni öğrendim aslında 🙂 Anaokulu öğretmeniyim o tempoda çalışıyorum ve dönem sonuna kadar da çalışırım. Bence evde kalıp kendini dinlemekten iyidir, hem hareket etmek daha sağlıklı bence
asennaa Hemen hemen 30 haftalığım, çalışıyorum, akademisyenim, 37ye kadar da çalışacağım sonra izne ayrılacağım 😊 biraz yorucu oldu ama tempo da beni ayakta tutuyor
026 Esraabbaa iyi yapmissiniz ben de çıkarım bu ay bitince diyorum biraz kafamı dinlemek istiyorum dinlenmek iyi gelir
Elfthh Esraabbaa benim kafam çekmiyor ne bileyim ya çok yorulunca akşama bişey yapasim gelmiyor ama insan kendine de vakit ayırmak istiyor blmyrum hamilikte daha yoğun duygular sanırım ondan
Busragokhan0911 Tgce_06 hocam ben 18 haftalığım. Rica ettim kabul ettiler. Bizim idaremiz bu konuda çok anlayışlı. Küçük çocuğu olanlar için de o şekilde. Eğer ki zorlanıyorsanız doktorunuzdan bunla ilgili bir yazı isteyip verebilirsiniz 🤗 Özele gidiyorsanız bu konuda doktorlar yardımcı oluyor ☺️
Busragokhan0911 Leylaaaaa hocam biraz da idarenin insiyatifine kalmış bir durum 🥹 benim ilk gebeliğim riskli geçmişti. Rahim ağzında açıklık falan vardı. Doktorum ikinci de olabilir. İlk gebelik bu şekil geçtiyse dikkat et çok ayakta durma dedi. Söyledim idareye yazmadılar. Eğer doktorunuz risk olduğunu yazarsa hafta önemsenmiyor. O 24 hafta normal durumlarda oluyor hocam.
Leylaaaaa Busragokhan0911 hocam sıkıntılı bir hamilelikse raporunuz varsa o zaman olur ama normal bir hamilelikse 24.haftadan sonra nöbet tutulmuyor. Siz raporum var demediniz ya idareye rica ettim dediniz o yüzden dedim. Küçük okullarda ricayla işler hallediyor ama büyük ve şehir merkezindeki okullarda sıkıntı hocam
MiaBaslck Elfthh Son 3 günüm kaldı 31 ocakta doğum iznine çıkıyorum 37.haftaya kadar çalışmış oldum ama zorlanmadım değil yani oturarak çalışsamda zor geldi.Allah yardımcımız olsun
SmyEsciv Elfthh masa başı işte çalışıyorum çok yoğun stresli bir işteyim çok zorlanıyorum. 19 haftalığım şu an. 32. Haftada direk ayrılırım tahammül edemiyorum
Ebbraarr Elfthh ben tam 36 haftamı doldurdum izne ayrıldım full çalıştım bir haftadır evdeyim gayet de güzel geçti 🥹