Diamonds Merhaba kızlar karnınızda çatlaklar oluştumu benim oluştu kırmıZı belirgin çizgiler, acaba doğumdan sonra geçiyormu kalıyormu ?:/ 😍
Drybrk Bhr075 bende zeytin yağı sürüyordum ama zeytinyağı yumuşatıp daha çok çatlatır dediler korktum
Secilevrim Benimde 36 ya kadar yoktu hergün sabah akşam bio oil sürdüm ikinci kutu bitti neredeyse ama ona rağmen bu hafta çatlamaya başladı malesef 😭 doğumdan sonra lazere giderim artık yapacak birşey yok 😕
Bhr075 Ozgenur445 Sabah ve yatmadan sürüyorum, gece de kaşıntıdan çok uyanıyorum ozamanda suruyorum uykulu uykulu🤣 yok cnm saf zeytinyağı olduğu icin rahatsız olmuyorum
Bhr075 Drybrk yok kız korkma vallahi 1 tane bile yok çok şükür en ufacık bir çatlak goremezsin. Tabi cilt ve deriylede alakalı birsey bu
Esn Diamonds ben saf vazelin kullanıyorum uzun süre nemli tutuyor 30 haftalık olduk şuan çatlağım yok çok şükür olsa da takmam çünkü kalçamda dizlerimde çatlaklarım var ergenlikten kalma ☺️
Bhr075 Drybrk karnın nezaman hızla çabuk büyüdüğünü fark edersen azar azar sürmeye bak birde Sebamedin anti stretch mark creamdan almıştı eşim basından beri o kremide sürüyorum çatlak icin
Binyaminannesi Diamonds ben göbeğimin altında çıktı birde yanlarda ben annemde görmüştüm tam gitmiyor ama sanırım krem var doğumdan sonra azalması için
Esn Nisanurr senelerdir var ben kendimi bildim bileli 🙄 yırtık şeklinde duruyor. Ama tenimle ayni renk
Nisanurr Esn anladım canım sağol benimde hamilelikten bacaklarım kalcam falan hep çatladı da merak ettim nasıl gözüküyor diye vücuduna baktığında direk göze çarpıyor mu yine de
Diamonds Ne yaptıysam ne kullandıysam işe yaramadı dediğiniz gibi kızlar ciltle de alakalı bence saf yağından tut bebek yağına vazilene kadar kullandım yine de kırmızı çatlaklar oldu doğumdan sonra beyaZa dönüşüyormuş onları nasıl yok edeceğiz bilemiyorum 🤔