Bussul1 😂😂 kalbinden engelleyebiliyon mu ki heryerden engellemis oldun bacim 😂😂😂😂 abooi özlü soz ettim bak 😂 yaw bu kcialara yaranilmaz suan istemiyo ya bak digdugunda aslidna cok rahat edickesin iki tane olcak ya buyuk olan kuuck olanla ilgileniyo zaten ekin ol benim abimin de bi oglu bi kizi var aralarinda 2 yas var bak kucuk kiz ayaklandigindan itibaren evde abisinin oesimde abisi de hakiyle onu cok seviyo oynatiyo felan simdi beraber oynuyolar. Buyuk erkek 5 kucuk kiz 3 yasinda inan ki yengem de istemiyodu hani oglan biraz buyusun oyle diyodu ama simdi iyi ki olmus diyo cunku abisi kizi kendi oynatiyo fekan. Sen hic bisi yapmiyosum bi sure sonra dursun diye bi bakima cok cok daha iyi olmus 1 2 yasina kadar zorlanirsin ama sonrasi cok rahst geciuo valla. Yengem hel diyo ki ben tek cocukla bile bu kadar rahat degildim diyo ben yemegi felan yalarken evi toplarken onlar odalarinda oyuncaklariyla oynuyolar diyo ustune kahvemi yaoio televizyone dahi bakmaya firsatim oluyo dedi sen dusun yani o yuzden rahat ediceksin bak gor bi gun bu dediklerim aklına gelir de beni bulabilir misin bilmem 😂☺️