Pinklove Efnan3443 ya doğumdan sonra hastanede kaç gün kalacaksın ona bağlı ama kesinlikle bir tane götürme. Doğumdan sonra leş gibi terliyorsun sık sık kıyafet değiştirmeye ihtiyacın olacak birden fazla götür
Efnan3443 MadameNoire şu nasıl olurmu acaba ilk gebelik nasıl bir şey tercih etmem gerektiğini bilmiyorum
Efnan3443 Dilan_55 Anladım cnm bende düğmeli bı tane alıcam bide bunu alacam bunun üstü uzun olduğu için
Adenala Efnan3443 Ben 2 tane koyacağım kanama olur ne bilim lohusa takımıyla rahat edemem diye uyurken vs
Efnan3443 Pinklove iki tane götürürüm o zaman ev yakın yetmeze evden bişeyler getirtirim eşime heralde Bir gün kalırız ya inşallah daha fazla kalmam
LamiyaCetinkaya Efnan3443 Doğumdan hemen sonra giymek için evden eski bir gecelik aldım, bir tane de pijama takımı aldım yedek. İlk başta kanama olur filan gecelik batsın 😀
Yenianne7 Efnan3443 Bir tane sabahlikli lohusa takımı, bir tane de daha spor alt-üst lohusa takımı koydum. İlk doğumumda da aynı şekilde götürmüştüm çok kullanışlı oldu 🌸