Masal12345 Benim ikinci doğumum olacak nasipse Ağustos Eylül gibi doğum planı nasıl oluyo henüz 2 Aylık Dr sormadım unuttum 37 haftada oluyor diye duymuştum doğrumudur acaba
gamzosgamzos Masal12345 bana doktorum 38+0 a gün vermişti ama benim doğumum başlayınca 36+5 te sezaryen a alındım 😊
Hatice--- Masal12345 benim de ikinci olacak 30 haftalığız 38-39 arasında alıyorlar bi sıkıntı yoksa Doktordan doktora da değişebilir ama
Bmbe21 Masal12345 ikinci sezeryanim olacak çarşamba günü tam 39+0 a gün verdi. Kontrollerde her hangi bir sıkıntı yok ise bekletiyorlarmıs
Sessizlik-21 Ooopitipiti ikinci sezeryan nasl oluyo peki toparlanmak uzun suruyomu cok aciyo mu bn ilk sezeryanda cabuk toplanmistim ilk heycanla
gamzosgamzos Masal12345 2.820 48 cm doğmuştu ☺️ ama solunum sıkıntısı ve enfeksiyonu vardı 10 gün kuvozde kaldı çok şükür şimdi 22 aylık oldu bile 😊
Bayali Benim de 2. Sezeryankm olacak 13 haftalik şuan çok korkuyorum inanır mısınız hepimize de hayırlısı olsun hakkımızda Allah kimseyi eğlemesin bu yolda..
Rmysaaa 8 şubata gün verdi banada doktor 2.sezeryan olacak Heycandan uyuyamıyorum uykum var ama dalamıyorum normal midir ki 🥺 2.sezeryan olan var mı nasıl geçti
Masal12345 Rmysaaa çok normal ben ikinci gebelik daha iki aylık ben düşünmemekten heycandan uyuyamıyorum
duygulilom Off benimde 2. Sezeryanım şuan 36+6 günlüğüz 4 güne bir Nst gir gel dedi ama ne zaman alacağını söylemedi. Kimisi ikinci daha kolay diyor kimisi zor diyor
Masal12345 duygulilom İnşallah çok kolay olur ve çabucak toparlaniriz bide çocuk var çünkü ona bakmasida. Var
Emmiz Ben 3cu sezeryanimi olucam Şubat’ın 13 ile 17 si arası şuan tam kesin değil tarihi salı belli olcak doktorum eğer sancım çıkarsa 37 de bile alabiliriz dedi şuan 36+1 im 38+0 ile 38+6 arasında alıyorum demişti doktor bana
Ozgekerem Yarın ilinci sezeryanımı olucam 39. Haftaya giriyorum ve boğazımda ağrı var sorun olur mu sizce bilgisi olan var mı