MdhTpz Seymabal41 34 haftaligim 20 ye kadar hic kilo almadim 😊 ama 20 den sonra 6-7 kilo aldim ☺ bakalim doguma kadar max 10 alsam diyorum 🙏
BayanYaman Seymabal41 gebelikte kilo kontrolü diye başlık açmışsın canım ne kontrolü kontrol falan kalmadı valla içimde dipsiz bir kuyu var resmen 59la hamile kaldım şimdi 70im 30. haftadayım Allah sonumuzu hayıretsin 🤗😊
Seymabal41 Biz 14 haftalığız daha çok kilo almadım ama çokta iştahım yok yemeğe karşı isteksizliğim var kilo alamıcam mı hiç
Mrym58 Seymabal41 haftamiz ayni 4 kilo aldim oncesinde spor ve diyetteydim birakinca aldim galiba cok mu almisim 😒😒
Senem06 Seymabal41 maşallah nasıl almadınız ben 53 ile hamile kaldım 14+4 57 kilo oldum benim gidişat çok fena
Prensesezgi Seymabal41 50 kilo ile hamile kaldım ilk 20 hafta da kusmalar mide bulantıları derken bir 40 kiloya kadar düştüm şuan 57 kiloyum 😄😀 hangisi hesaplanıyor bilmiyorum ama sanırım 17 kilo aldım
Seymabal41 HalisEbruoban ay içim Rahatladı sanki kilo alamicakmışım gibi bir telaş oldu çok teşekkür ederim ❤🙈🤰🏻
Damlamasalmina 20ye kadar hic alamadim bulantkm vardi hic yrmek gormek istemiyordum simdide tersine döndü acıkıyorum sürekli 7 kilo aldim 😂
Yeliz123 tubatayfun 40 kilo herhangi bir soruna yol actimi bende cok kilo aldim daha 19. Haftamdayim 10 kilo aldim 40 a kadar yolum var benimde sanirim cocuk icin bi sorun teskil eder mi korkuyorum
tubatayfun Simgee sonra veremeden ikince hamile kaldim ama onda dikkat etdim 5 kilo aldim sonra ikinci oglumu dogurdukdan 8 ay sonra sıkı diyet yapdim ve cok sukur zayifladim
Seymabal41 Mrym58 Ben 64 kiloyla kaldım en son tartıldığım da yine 64 tüm bende biraz iştahsızlıklık var karnım çok açıkıyo ama bişey yiyemiyorum biraz bence egzersize devam et cnm ❤ Hem senin gende bebeğin için çok sağlıklı olur 🤰🏻❤💕
Mrym58 Seymabal41 calisiyorum canim markette kasiyerim oturdugum icinde olabilir gelincede yorulmus oluyorum birsey yapmaya halim kalmiyo 😧😧
Ddmyvz Ben 5.5 kilo kadar aldim oysaki daha 11. Haftam sonra doktorum tiroitlerimden şüphelendi ve tiroitlerimin iyi çalışmadığını söyledi. Ilaç başladık inşallah iyi olur herşey