Nur92 Doğumdan 1-2 hafta önce sütümüzün artması için yememiz gereken besinler nelerdir yapabilir miyiz işe yarar mı ?
Aysesare Nur92 boza içebilirsiniz, duş alın ılık bol bol emzirmeye çalışın inşAllah sütünüz artar 💞 milkplus anne içeceği var eczaneden alabilirsiniz Elmalı oluyor geri dönüşü güzel olan bir içecek
melektb Nur92 Galaktago diye bir süt damlası varmış canım duyduğuma göre süt artırıyormuş pek fazla bilgim yok ama arastiralabilir
Mayasey Yıllar önce arkadaşımın doktoru bol sü9tüm olsun istiyorsan bol su içeceksin gerisi boş demişti. İneklerde de öyledir. Ne kadar iyi beslenirse beslensin bol su içmezse süt olmaz 😁
Nurcin Mayasey sadece su içtiğinde. sütün kalitesi düşüyor dedi bir dr bana.. onun yerine meyvelerden şekersiz hoşaf yapıp içmen daha verimli olur dedi.... @Nur92 şekersiz hoşaf içebilirsin.
Mayasey Nurcin her doktor ayrı konuşuyor 🙄 bir de süt artırıcı Bişi varmış. Doktor yazıyormuş doğuma yakın kullanıyomuşsun.
Simayyy Kimyon Yeşil ve kuru soğan Bol su Tahin Kuru incir Bulgur Hümana anne çayı Malt içecekleri alkolsüz
Nurcin Mayasey ben de duydum onu. Ama bende ismini bilmiyorum 😞 Evet her dr farklı yahu.... En iyisi deneyip Görcez.. Zaten sütün yağlı gelirse anla ki verimli :))))