Ozzge01 Kızlar bu göğüs ucu belirtisi nasıl oluyor erken gebelikte. Kabarcık dediğiniz beyaz küçük noktalar mı yoksa çok mu kabarıyor?
Adenala Ozzge01 Göğüs büyüyüp belirginleşiyor benim etrafındaki kahverengi kısım büyümüştü ve uçları belli oluyor üzerinde minik kabarcıklar oluyor
ececan2006 Ozzge01 ucuna cakmak tutmussun gibi yaniyordu benim ilkinde ama regli gecikmeden degil regli 2-3 gun gecikince oldu
Ozzge01 Adenala benim de biraz büyüdü ve aşırı hassasiyet var ama ben kabarcık olayını anlamadım. Bazı çizgiler var beyaz o mu kabarcık
Kahramankentli Ben saçma bulurdum ama aynısını yaşadım belirti olarak kaşlarım kirpiklerim karışmış birbirine girmişti hamile olduğumu o şekilde anlamıştım çünkü her ay bakıyordum kaşlarımda kirpiklerimde bi değişiklik var mı diye
Kahramankentli Ozzge01 yok hayır kaşlar düzensiz görünüyor ,kirpikler iç içe geçmiş oluyor muntazam olmuyor yani
Nehirrrnill Benimde reglime 4 gün kaldı. Göğüslerim inanılmaz hassas asla dokundurmuyor koltuk altından yan tarafa doğru çok ağrıyor meme ucu büyüdü ve beyaz beyaz nokto gibi içi dolu şeyler var belirti mi sizce?
Seyda5- Nehirrrnill yarın ama dünden beri pembe leke geliyor adet lekesi gibi değil kokusuz ve soluk ama adet ağrım falan yok kafayı yedim
Nehirrrnill Seyda5- kötü düşünme inşaallah buraya güzel haberlerini yazarsın hepimiz yazarız benimde son dört gün kaldı regliye.