Ay3 Kizlar 35 haftalık hamileyim, genellikle dus sonraları kasintim oluyor, kirmizi minik noktalar oluyor karnimin gergin yerlerinde. Nemlendiriyorum sürekli. Böyle bir durum yasayan oldu mu
mombarbie_ Ay3 bende de ayni durumlar malesef nemlendirmekte ise yaramıyor kollarımda da oluyor benim hersey normal değerlere bakıldı ama oluyor Bi doktoruna söyle değerlerine baksın ne olur ne olmaz
Kahramankentli Ay3 doktorum normal karın büyüdüğü için dedi bi de ikiz olduğu için tahlile gerek duymadı kolestazdan şüphelenmedi
HawailiMom Benimde öyle ama ben gebelik kolestrazıyım bilmiyorum bebek büyüyor ondan mı kolestrazdan mı dün kasidim kanadı geri nemlendirdim atletimi bıraktım üstüne geri hep kanamis kurumuş geri atleti kaldirdim kan kurumuş kabuk gibi kalktı aşırı canım acıdı
HawailiMom Ay3 evet kaşıntım onun belirtisiydi birde başından beri karaciğer enzim yüksekliği vardı, dahileye sonucu tam ortaya çıktı
Rabiss34 Haftadayım aynı şikayet bendede var sonuçlarda bir şey çıkmadı fakat kaşınmaktan her yerimi yara yaptım 😔