İyi akşamlar kimseler. Direk konuya gireceğim. Neredeyse 1 yıl önce şuan oturduğum eve taşındım. Kirasi 4000 tl ama 40-45 yıllık eski olduğu kadar da bakımsız. 🥹 O an hem oturduğum ilçede ev yoktu hemde bazı sebeplerden dolayı bu evi tercih etmek durumunda kaldım. Aslında evin banyosundan yana en çok şikayetim. Banyodan banyo yaptıkça yan odanın duvarına su sızdırıyor ve artık acayip rutubet kokuyor o odayı asla kullanamıyorum. Zaten kiler gibi kullanıyordum ama yinede rahatsız ediyor. Ev sahibine birkaç kez söyledim yani hiç oralı olmadı umrunda bile değil. Biz derzlerden kaynaklaniyordur belki diye derzleri yeniledik. Ev sahibinin borularinda sıkıntı var sanırım bilmiyorum ama tesisat ile ilgili konularda ev sahibi ilgilendiğini biliyorum. Neyse evi degistirmek istesem malesef en uyguna kiralar 13 binden başlıyor ve ev bulmak çok sıkıntı. Hem kirasi fazla geliyor hem bizi maddi olarak sıkıntıya da sokar. Kendim usta bulayım diyorum ev sahibi buna da yanaşmıyor. Eşim memur ve ilçede en fazla 2 yıl kalacağız. Ne yapmalıyım bana fikir verir misiniz siz olsaydınız değiştirir miydiniz yoksa sabreder miydiniz? Yada başka bir çözüm yolu olan var mı? 😔