gamzeeee_33 Mersin de Ahmet yıldızbakan a giden var mı doğal tedavi veriyor muş hiç kullanan var mı ne gibi şeyler veriyor Muş çoğu kişi gebe kalmış diyorlar
Mehtpp gamzeeee_33 herkese farklı şeyler veriyor . Bana vitaminler vermişti. Hayıt tohumu, havuç, incir kaynatıp içmiştim
Birazyenilik Mehtpp merhaba havuç ve inciri nasıl kullandınız acaba ben 10 gündür yapıyorum ama yanlış mınyapıyorum acaba bana da Ahmet hoca önerdi
melike40 Mehtpp banada aynılarını verdi herlese aynı şeyleri verdiğini düşünüyorum kimle konuşsam onları banada verdi diyorlar
Hcran06 Mehtpp Merhaba ben de gitmeyi düşünüyorum da kaç ay sonra hamile kalmıştınız bir de çay ve kürler veriyormuş bunlardan kullanmış mıydınız
Hcran06 Mehtpp rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin işlem nasıl oluyor peki yardımcı olur musunuz numarası varsa atar mısınız
Hcran06 ElifKus durmadan yazıyorum ben uşak ilindeyim Bi konuşabilseydi ona göre gideceğim herşeyi satıp 🥺
Mehtpp Hcran06 kendinize özel saglık sigortası yaptırın o zaman para ödemeden muayene oluyorsunuz. Doguma bile para ödemessiniz
ElifKus Hcran06 çok yoğun çalışıyorum çok fazla hastası var çok yazıyorlarda ben yakınıyım biz bile hemen ulaşamıyoruz o yüzden sık sık yaz canım üstte kalsın mesajın illaki görür
Yduygu Mehtpp merhaba bende gebeyım ozel saglık sıgırtası hangı sırketten yapılıyor yanı medıkalın anlasmalı oldugu kurumlar adı siz yaptırdınızmı