Pamuk Selam kizlaarr. Bu akşam menüler de neler var? Benim eşim yapıyor ☺️ Mantar çorbası Yesil mercimek yemeği Tavuk haşlama Bulgur pilavı,cacık🤗
Srylcnkya Momtobe69 gün içinde birşey yemek istemiyorum ya ben geç kahvaltı yapınca bolca su içiyorum akşam 5 den sonra açıkiyorum 🤦
Momtobe69 Srylcnkya bende geç kahvaltı ediyorum acıktıkça meyve 😂 akşam yemeğini geçe bırakmamak iyi oluyor ama yoksa rahatsız ediyor
Gulluuuuu Sermec27 söğürme deyince kesin anteplisiniz nasıl özledim söğürmeyi konyada fırına atmıyorlar evde ki fırında da niye bilmiyorum sevmiyorum
Srylcnkya Pamuk bende sadece muz ve çilek arada portakal suyu sıkıyorum daha yeniyim ben 2. Bebişim De çok dikkat etmiştim her şeye ama bu öyle olmuyor sanki yinede elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum
3438FG Srylcnkya Bir sakıncası olacağını sanmıyorum benim doktorum hep bir tarla yemeyeceksen sıkıntı yok der 😂
Momtobe69 Srylcnkya benim doktorum canının istediğinden yiyebilirsin ama abartmadan demişti ben yedim semizotu ilk 3 ayda bir sakıncası olacağını düşünmediğim için. Bir problem mi yaratırmış ki?
_Tazeanne Srylcnkya zararlı mı ki ben ilk üç ay çok yedim 😵💫😵💫 hem salatasını yapıyordum hem yemeğini
Srylcnkya 3438FG yok canm fazla yemedim folik asit açısından zengin die yemek istedim canm çok çekti 😂
3438FG Pamuk Allahım mantar çorbası dedin kalbimden vurdun. Önceden görseydim bugün yapardım 😂 Afiyet olsun 🫶🏻