Polyana_0444 Arkadaşlar ben 36 haftalık hamileyim yani bu hafta da doğurmak istiyorum acaba evde ne egzersizler yaptınız doğumunuzu başlattınız
LamiyaCetinkaya Polyana_0444 Son haftalar insanı zorluyor, ben de inan senin gibi doğurmak istiyorum bir an önce. Ama bebeğin sağlığı açısından en azından 37′yi görmesi lazım, ki zaten doğumu kesin başlatan bir yöntem de yok ya hoş😁
Meryeminannesi20 Polyana_0444 az daha sabret bende 36 dayım zorlanıyorum artık amaa ne kadar kalırsa okadar iyi olur sağlıkla gelsinler inşallah 🥲
Anneoluyorumm00 Polyana_0444 canım bence kendi gelmesini bekle bebeğin gelişimi için.allah korusun erken falan olursa ya kuveze falan alsalar daha kötü olur
Mmeelliikkee Polyana_0444 sezaryan olacaksa sizin başlatmak amaçlı bişi yapmanıza gerek yok ki. Dr tarih verir gelişime göre. Normal düşünüyorsan merdiven in çık, yer silme, ördek yürüyüşü , pilates topunda egzersiz, ilişki , sıcak duş,hurma falan öneriliyor ,
Minigiim-vebenn52 Polyana_0444 ama en azından 37-38 i görmelisin bi riskin yoksa en azından gelişim bakımından
Polyana_0444 Mmeelliikkee ama sezeryanla devlete 42 haftaya kadar bekletiyorlar dönerse fiye bende bu haftada doğurmak istiyorum ama sancılarım pek yok.
MomsE Polyana_0444 biraz daha sabret bitmiş neredeyse bebiş için ne kadar durursa o kadar iyi anne karnında 🌸
11-02- Polyana_0444 ben neler yaşadım bi bilsen sancım sürekli nst de sancılar çıktı karnımdan tut ayaklarıma kadar her yerim çatladı şimdide kasık ağrısından yürüyemiyorum 39 haftalık oldum hayla da sabrediyorum sancım sıklaşsın açılmam olsun diye acele etme yani bu günler geri gelmeyecek doğunca ztn çok çabuk büyüyorlar az daha dayan ne kadar karnında durursa o kadar gelişimi iyi olur