xyy kozlar 7+1 dündrn beri pembemsi kahverengi arası akıntı şimdi bildigin kırmızı kan pıhtısı geldi böyle olanınız var mı yarın doktora gidecem ama normal bişey mi merak ettim
Aysesare xyy kahverengi akıntı ve kanama gebelikte hiçbir şekilde normal değildir hangi haftada olursanız olun. Direk acile gidin
joker35 xyy 8 haftalığım kese arkasında kanama varmış kahve lekeler çok fazla gelerek gittim hastanede yatış yaptım iğne serum vs.şuan evdeyim wc ye kalktım kahve lekeler devam ediyodu zaten 1 2 nokta kadar kırmızı gelmiş bnde yarın doktoru tekrar arıycam
Aysesare xyy sabahı beklemeyin derim çevremde çok örnek gördüm Allah göstermesin arkadaşım kahverengi lekenlenmesi oldu sabaha karşı düşük yaptı
Smiley87 xyy dünden beri nasıl bekledin acile git bence , düşük öneliyici ilaç verirler hemen . Kan hiçbir zaman normal değil hele de devam ediyorsa 🤦🏻♀️
Busrakrkmz28 xyy 3 gündür hastanede yatıyorum bu durumdan dolayı bekleme hemen git düşük olabilir en azından progestan iğne falan vurup durdurmaya çalışırlar inşallah bişey olmaz ama ihmal etme
MelekAnnesi52 xyy kahverengi akıntılar da düşük riski olduğunu gösteriyo ilk fırsatta doktorunuza gidin
xyy şimdi acilden geliyorum bi igne yaptıröam gerekiyormuş ama kpca konua da igne yok mecbur sabahı bekleyeceZ dualarınızo eksik etmeyin