Atn95 İlk cinsiyetine erkek dendiğinde çok kolay buldum erkek ismi ama şimdide erkek değil kızmış dendi ay ne zormuş kız ismi bulmak şuan 3 tane bulabildim😂 Tuana Defne Kumsal
Ebrar_1227 Ebrar koymayı düşünüyorum anlamı o kadar güzel ki "Hayır sahibi dindar ve özü sözü bir” Eski insanlar dua ederken Ebrar kullarından olmayı nasip eyle derlermiş
Meryeminannesi20 Humeyranin ay misal verdiğiniz isimler arasında kaldınız sanmıştım 🤣 Lulu iyimiş aslında 🤣🤣🤣 Şaka bi yana Allah hayırla kucagınıza almayı nasip etsin.
Kerimedemir Humeyranin benim kızımın ismi Ebrar bence güzel.bi isim ama zarif ariyosan Nil ipek koymuştu eşimin kuzeni çok hoşuma gitmişti cokda naif tatlı bı kız çocuğu
esmerrmm Humeyranin nasip olursa masal koyucam bnce cok guzel bi isim ama elizan elisa isimleride guzel
Ketenprensess Bende Melisa koymak istiyorum eşim yanaşmiyor ama isim koyma sırasi bende ilk kızımda o koydu(Zehra)şimdi ben Melisa,nevra ,nura arasinda gidip geliyorum…🙂
neanladinyurdagull Reina evet 2 buçuk aylık şuan Amin inşallah hepimizinki sizlerde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Polenmom Reina En yüce demektir. Sûrede Allah, vahiy ve Kur’an, peygamber ve tebliğ görevi, İsmin ikinci anlamı ise, temiz ve pek duru olan.
2inciAnnesi Humeyranin kızımın adı Türkçe değil arapça ama anlamı çok güzel olduğu için tercih ettik eşimle. Şeyma, çok değerli çok kıymetli ♥️