Humeyranin İsim bulamayanlarda yine ben 😃 Sizden yardım istiyorum ☺ Lana, Luna, lulu, mulu olmayan zarif Türkçe tercihim, hikayesi de olabilir, zarif bir kız ismi arıyorum. Yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olurum ❤
Meral_56 Humeyranin İnci İpek İdil - içten ve saf aşk turklerin volkan nehrine verdikleri isim İlay : ülkenin en guzeli Beril : saf temiz Beren: akilli güçlü Duru Selen: müjde varlik bolluk Hepsi Türkçe ve anlamlari yüzde yüz dogru isimler😊
Biranne_64 Humeyranin ben kızım olursa Zeynep yada maysa koymayı düşünüyorum başka isim düşünmedim hiç
Humeyranin Meral_56 çok teşekkür ederim ❤ İdil ismine bi sıcak bakıyorum bi uzaklaşıyorum karar veremedim ☺
Humeyranin Biranne_64 teşekkür ederim ❤ iki isim de güzel zeynep benim de seceneklerim arasında ama eşim istemiyor ailede zeynep var diyor
yorgunanne_ Ben Rabbim nasip ederse inşallah erva koymayı düşünüyorum hem Kuran’da geçiyor hem sahabe ismi hemde anlamı temiz zarif ahlaki güzel kadın manaları var
ParodiMom Verdiğiniz örneklere sesli güldüm valla 😂😂 Benim ilk kızımın ismi Simay Erva şimdi İkinciye hamileyim oda kız nasipse Asya Duru olacak ❤️🥰
Mertsmother Humeyranin Ecrin Allahın gönderdiği hediye. Anlamını taşır Güneş, Zerda, Nil, derin, deniz, sezin. Ben kızım olsaydı bunlardan bir tanesini koyacaktım . Umarım beğenirsin,☺☺
Pnarcm Bizde nasip olursa inşallah ipek duru koymayı düşünüyoruz hem naif hem de öyle garip bir söylemi veya anlamı yok düz sade bir isim
Fatmaykanat Humeyranin inci koydum ben kızım adını daha doğmadı ama evimize inci tanesi gibi konar inşallah ☺️
Ylmz MomsE 26 haftalığım kızımın ismi Nil Defne olucak 🥰 Nil beren’de çok beğendiğim bi isim ilk onu koyduk sonra defneye karar verdik