emirtimr1 La_sumom aslında değerin 4 küsür de olsa 2 küsür de olsa normal bir birey işin ideal fakat hamileysen veyahut hamilelik istiyorsan bu değeri maximum 1 küsürlere düşürmen gerekiyor bunu da doktor tedaviyle yapar dahiliye doktoruna git sonuçları göster. ben gebeyim 3.45 çıktı ilaç kullanıyorum şuanda
Kevserergullll La_sumom canım ben ilk gebeligimi öğrendiğimde değerim böyleydi bana ilaç verdiler doğuma kadar kullancam bir ayda düştü değer gebeliğe engel değil tabiki
Seyda5- Seyda5- 2.5 altında olması lazım bende tiroid hastasıyım benimde değerim 10lardaydı tedavi ile 2.5 altına düştü o zamanlar doktor bu süreçte kalamazsın demişti
Ecekaplan Seyda5- Kim diyor onu ya , beklenmedik bı gebelik yaşadım tesadüf gittim kan verdim ths 33 çıktı , ve beklenmedik bı gebel olduğumu öğrendim , olmazsa bsnim nasıl oldu hemde bı seferlik kaza ile
yeni-annelik emirtimr1 benimde tiroidim 3,38 lerde çıktı daha yeni hamileyim siz bunun için dahiliyeye mi gittiniz yoksa kadın doğum doktoru ilgileniyor mu benim T4 ümde yüksek çıktı bu arada tsh ile beraber
Kevserergullll La_sumom evettt ben ilk gittim hastaneye beni dahiliyeye yönlendirdirler ordaki doktor değerin çok fazla ilaç kullanacaksın ilaçları da düzenli kullan dedi bende fazla olursa ne olur dedim düşük riski olabilir dedi bende hep kullandım her ay da gidiyorum dahiliyeye sürekli bakıyorlar
Aysll33 La_sumom ewet benmde yüksekti gebe kalamadm ilk başta ilaç kullanmaya başladıktan sonra gebe kalmstim
emirtimr1 La_sumom hormonla birmiyor işte kaç miligram ilaç kullanmanız gerektiğini değerle ilgili olanı doktor bilir dahiliye doktpruna gidin
Meryeminannesi20 La_sumom canım benim de bu civardaydı engel değil ama ilaç tedavisi gerekebilir düşük dozda bi dahiliyeye görünün faydası olur bi ayda hemen düşüyor zaten endişelencek durum değil