Busra_27_34_ ben mesela oğluma hazır paketli ürünler vermek istemedim uzun süre mücadele ettim en başta kendi babama söz geçiremedim kırılırlar diye bendende oldu bu o alınan paketli gıdaları vermedim diye kayınpederim tarafından kötü gelin ilan edildim sonra pes ettim yazıklar olsun size dedim herkws istediğini yediriyor bari hende kraker vereyim dedim oylandıgi tek şey oydu onuda sadece bebek arabasında otursun diye verirdim bu kez kayınvalide dedi ki bize verme diyorsun kendin veriyorsun verme diyorumda dinleyen varmı dedim ??? Cevap yok.. anlayacağın tecrübeler bile kötü anılarla dolu çevren seni abliyor destekliyorsa herşey yolunda yok anlamıyorsa hiç bir tecrübe ise yaramıyor malesef. Ben oğlumu internetten okuduğum çok şeyle büyütmeye çalıştim sen internet annesi ol dediler şimdi bakıyorum internetten bakıp yapan bütün anneleri takdir ediyor bu kişiler. Tecrübe dersen tecrübeden bunlar düştü bugün payımıza 🙄kesin kesik yapmam dediğim şu var ben ilk oğlumu 7 aylıkken odasını ayırdım çok pişman oldum geceleri hep ağladı 4 yaşına kadar sadece yanımızda yatınca rahat uyuyordu çok pişmanım odam küçük diye ayırdım ama şimdi yapmam dediğim kesin şey bu