Selinx Kızlar Ayvalık tostu yedim içinde de salam sosis vardı ama tam pişmemişti hatta baya az pişmişti yedikten sonra aklıma geldi bişey olur mu ya
Mertsmother Selinx ben 😂 biliyorum sakıncalı ama canım çok istediği için evde kendim çok iyi pişirip yedim 😂🙏☺❤
Bebekkkk Selinx aşkım bakteri taşıyor hele ki az pişmiş diyorsun karnın ağrırsa hastaneye git istersen geçmiş olsun
Evhamlikurabiyeanne Bir daha az pismis yememeye dikkat edin bir kereden bir sey olmaz icinizi cürütmeyin disarda yiyecekseniz de sucugun sosisin iyi pisirilip de koyulmasini isteyin
cokbilmismom Selinx sırf bu yüzden ben aylardır kumru yemiyorum çok pismedigii için salamlar sosisler, umarım bir sey olmaz toksoplazma ciddi bir şey bir dahakine dikkat edin çünkü çiğ şarküteri ürünleri kesinle yasak gebelikte
Edaacar-ozkan Selinx canım salam sosis sucuk yiyorum en çok sucuk piştiği için salam sosiste canım. Çektikçe yiyorum
birLinaannesi Selinx 6 ayda ilk kez sabah yedim. Aşırı canım istedi dolapta gördüm eşim kendisine almış😂 1 tane doğradım omlet yaparken🤦🏻♀️