Tugcekivrak La_sumom 3 sene boyunca hiç korunmadım hamile de kalamadım ama senin daha çok yeni 1 sene bekle normal karşılıyor doktorlar 1 seneyi
Fatma_ecem4 La_sumom su dizilerde bir gecede nasıl kalıyorlar kafam almıyor ben altı sene uğraştım çok erken daha bir kaç ay daha bekleyin 😍
Meryeminannesi20 La_sumom çok normal biraz sağlıklı beslenmeye yönelin kilo varsa biraz vermeye çalışın spor felanda iyi geliyor avokado muhakkak tüketin haftada bir iki ve kesinlikle takıntı haline getirmeyin
Kahramankentli 6 aydan sonra hamile kaldım canım 4 ay çok normal 5. Ayımda doktora gittim bana şu günleri değerlendir falan dedi yumurtalıklarıma baktı yine olmazsa rahim filmi falan çekelim demişti o ay çok şükür oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Kahramankentli La_sumom yok canım hiçbişe kullanmadım herşey yolunda gitti çok şükür bi de herşeyin doğal olanından yanayım öncelikle inşallah size de dua edicem Rabbim en kısa zamanda nasip eder 😉
La_sumom Fatma_ecem4 her seferinde bunu düşünüyorum ve deniyoruz ama gelen giden yok şimdilik banada nasip olur umarım amin🥹😍
Naaagihannnn La_sumom ben ilk gebeligimi dusundugumde 2 ay korunmasiz iliski sonrasi folik asit kullandim ve kullanim sonrasi hamile kalmistim butun kintrollerim.temizdi ama biyerde folik asitin hamileligi destekledigini okumustum ve kullanmistim dene istersen folik asit kotu bisey degil sonucta
Sinemm68 La_sumom soğan suyu içebilirsin folik asit kullan muhakkak kesinlikle desteklediğini düşünüyorum
Neslihankrhmt La_sumom eğer hemen istiyorsan Dr git ve 1 senedir korunmuyorum de yoksa bekle diyolar 🤣🤣
Gizemzumra La_sumom ben korunmasız ilişkide ilk ay da hemen kalmıştım insandan insana göre degişiyor kasma kendini olur inşallah
Bussul1 La_sumom ilişki sonrasıhemen kalkma belıne yastık koyup ayaklarını havada bı muddet tut ve bı muddet 20 dk olursa ıyı olur tuvalete de cıkma 😅sacma ama kıme dedımse işe yaradı bana da dr um söylemişti.herhangı bı saglık sorunun yoksa işe yarayacagını dusunuyorum🥲