KadersizMelek Haberlerde gördüm kontrole giderken kadıncağız pat diye doğurmuş dolmuşta, üstelikte 32haftalık 😊😚yazık suyu filan aniden gelmiş erkekler var diye utanıp sesini bile çıkaramamış. Acaba bu uygulamayı kullanıyor mu?? 🥰
MomsE KadersizMelek ne kadar kötü hamileliğin utanılacak bir şeyi yok ama resmen her kadın bunu yaşıyor 🤦🏼♀️ umarım anne ve bebek iyidir 😔
Dilara_erc1 KadersizMelek kadin okadar masum ve tatli duruyoki konusurken bile utanarak anlatiyo kiyamam ya Rabbim bi an önce evladina kavustursun insallah
Balbebek012 KadersizMelek yAa baktım şimdi çok yazık ya hem üzüldüm hem de güldüm inşallah başımıza gelmez kadın da çok tatlı valla helal olsun iyi doğurmuş yani🥰
Balbebek012 KadersizMelek yAa baktım şimdi çok yazık ya hem üzüldüm hem de güldüm inşallah başımıza gelmez kadın da çok tatlı valla helal olsun iyi doğurmuş yani🥰
KadersizMelek MomsE ayy evet tabiki yok ama kendimi düşündüm yerinde bende aynı duygularda olurdum yani yazık kendisi de şok olmuş zaten
KadersizMelek Linatkgl iyi galiba ama anne enfeksiyon kapmış tedavisi yapılıyormuş gayet iyiydi röportaj verebilir haldeydi. Bebekte sanırım küvezde sabırsız minnak ☺🥰 güvendeler en azından hastane de
LamiyaCetinkaya KadersizMelek Ay inanılmaz bir talihsizlik. İnşallah bebeğin durumu iyidir, solunum sıkıntısı yaşamıştır hastaneye kadar. Son haftalarda kontrole biriyle gitmek lazım işte acil bir durumda ambulans veya taxi çağırır en azından
Balbebek012 KadersizMelek hiç sesi çıkmamış benim bir kez ilçeler arası minibüste midem bulanmıştı bir ton insanı etrafımda toplamıştım fenalaşıyorum diye 🥲 hani korkmuştum tansiyonum düşmüştü galiba hamile olunca da panik yapmıştım😁
annelik_4 KadersizMelek evet akşam haberlerine çıktı hatta 7 aylık doğmuş Allah ailesine bağışlasın inşallah çok değişik bir duygu olmalı 😃
HawailiMom Ay bende 32 haftalığım misafirlikteydim haberi gördüğümde birden kötü oldum cırkadan doğururm diye bende 😂
KadersizMelek HawailiMom kıZ Allah korusun vaktinde ve sağlıkla gelsin inşallah minikler ben salı sezeryana gireceğim nasip olursa Ankara’da yağacağım Yozgat’ta yaşıyorum ama korkuyorum aynısı olacak diye 38+3üm 🤦♀️