Donthappymom 1baharrr yaprak sarma Et kavurma kebap veya sote + pilav Salata Çorba 🥣 Kalbura bastı milföy börek sütlaç unlu kurabiye 🍪
Karanfill 1baharrr yoğurt çorbası Pirinç pilavı Et sote-kavurma-karniyarik- fırında tavuk patates Salata Yoğurt Turşu Börek veya sarma Şerbetli tatli
Betul-97 1baharrr Dün misafirim vardı. -Şehriye çorbası -Hünkar beğendi -Pirinç pilavı -Kıvırcık salatası -Rus salatası -Sarma -Kabak tatlısı
Adenala 1baharrr Mercimek çorbası Hünkar beğendi Salata Pirinç pilavı Yaprak sarma Havuç tarator Patlıcan biber köz meze Tatlı olarak Kıbrıs tatlısı Tuzlu kurabiye Çerez vs koydum yanına
nniduaa 1baharrr benimde gexen gün misafirim vardı Yoğurt çorbası Patlican kapama Pirinç pilavı Börek Tatlı Yani aparatif olarak başka bisey daha olabilirdi ama ben 35 haftalık hamileyim knla uğraşacağım
Patito__ 1baharrr Bgunki misafir menum; mercimek Pilav, tavuklu krep bohcasi Ortaya : salata , pacanga boregi ve havuc kabak tarator Tatli da Kıbrıs tatlısı (cayla servis ettim sonradan) yanina cerezde verebilirsiniz isterseniz
Zynp12 1baharrr Mercimek çorbası veya ayran corbasi fırında tavuk patates Pirinç pilavı Salata Havuç taratol Magnolya ,kurabiye ,çerez falan koyarım varsa