Hazall23 Ay ben bir bardak su içsem 5 dakika da bir tuvalete gidiyorum. 22. Haftaya doğru gidiyoruz ama bu zamanlarda aynı durumdan muzdarip olan var mıııı ? 🤷🏽♀️😅
Dilan_55 Hazall23 gebeliğin başından beri bende sık idrara çıkıyordum şikayet ediyordum hatta çok çıkıyorum diye şimdi 37 haftadayim geçmişe gidip gebeliğin başından özür dileyesim var aglıcak duruma geliyorum çişe gitmekten🤣🤣🤣
hayalim35 Hazall23 ilk haftalardan beri var 27+3 olduk ama artık oturup kalkmaktan dizlerim ağrıyor gece kaç defa uyanıyorum tam uykuya dalıyorum geri kalkıyorum bazen ağlicak gibi oluyorum 😆
Birbebekannesi33 36+6 dan sesleniyorum arkadaşım ilerleyen zamanlarda daha çok çıkıyorsun ben bir şey yiyip içmeye korkuyorum artık 🤦🏼♀️
Hazall23 Birbebekannesi33 Dışarı çıkmak korkulu rüyam oldu daha şimdiden. Eyvah eyvah neler bekliyor beni 😂
nurmutut Dilan_55 aynı durumda ve aynı haftadayım. 15 dk lık yola çıksam napcam diye düşünüyorum. Sanki böyle sular seller gibi işeyecek gibi gidiyorum minnacık geliyor. Mahvoldum vallahi yoruldum ve psikolojim bozuldu artık girip çıkmaktan
Snem33 Dışarı çıkacaksam su içmeyi kesiyorum 1saat öncesinden 🥹 Tuvaleti olan yerlere gitmeye çalışıyorum geceleri zaten uykular haram oldu Neyse sabır az kaldı ☺️😁