FatSon9993 Cansuyca benim 46 günüm kaldı ama ben önce temizlik bitsin öyle kıyafetlerı yıkar ütülerim sonra hazırlanırım diye düşünüyorum geç mi kaldım onuda bilmiyorum hayırlısı bakalım🤭🤲🏻
Cansuyca FatSon9993 ohoo millet 4-5 ay varken yapıyo 😂😂 ya eğer ağırlaşmadıysan zorlanmıyorsan bir günlük bir iş aslındada garantiye almak için erken doğum v.s daha zorlanmamak amaçlı
FatSon9993 Cansuyca sadece mutfak ve banyo kaldı bitirdim ama üşendim sonra yaparım diyorum hergün bakalım ne zaman yapacağım 🤭🤭
Cansuyca FatSon9993 ben dün yaptım ara arada yapıyordum ama dün son noktam oldu galiba adet ağrısı gibi ağrı girdi geçmiyor napıcam bilmiyorum 😔 sende dikkat et canımızdan ve bebeğimizden önemli değil iş güç napalım
FatSon9993 Cansuyca dikkat et canım ya geçmiş olsun ben dinlene dinlene yapıyorum ve hergün bir yer şu ara bıraktım tabıkı hiç birsey ne bebeğimiz den önemli nede bizden
Leyla1993 Cansuyca bende hiç yok)))elle tutulacak dahi yok)))ben erken oyrendim ama daha var diye diye 200 lerden 80 lere geldim daha almadım.ama başlamam lazım gercekden zaman su misali geciyor
Cansuyca FatSon9993 brnde öyle yapıyordum ama dün daha hafif yapmama rağmen böyle bir şey yaşıyorum aşırı korkuyorum inşallah zamanında hayırla gelirler 🥹