Cocuk_Gelisimci_Anne MiaBaslck iyi mi geliyor ben duydum ama hiç denemedim/k doktor gerek yok zaten birinci doğumu yapmışsın sen dedi
fatos2404 umrumdadegil yok be bi kucağına al da kendin uyumak isteyecek misin bakalım bakma dışardan söylenenlere bir nefesini duymak bile insana o kadar iyi geliyor ki 🥹🫶🏻
umrumdadegil fatos2404 ay hep olumsuz konuşuyolar ya 🥲 sanki çocuk yapmakla kötü bişey yapmışız gibi. Oysa ki bunun bilincinde olarak yapılıyor
fatos2404 umrumdadegil takma sen boşver inan bi gülüşüne dünyayı serersin önüne canından can ötesi var mı güzellikler düşün konuşmaya başlayınca onlar kulaklarını tıka bağır onlara duymuyorum kiii 😂😂
fatos2404 umrumdadegil oğlumdan biliyorum banada dediler aman uyu aman bu senin iyi günlerin hâlâ da söylüyorlar ama ben sadece kendi ve oğlumun mutluluğuna odaklanıyorum gerisi fıss çok tın yani 😂😂
umrumdadegil fatos2404 sonunda güzel konuşan birine denk geldim 😂 çevremdekiler hep uyu uyu bunlar iyi günlerin yok şöyle olacak yok böyle olacak herkes göz korkutma peşinde 🙄 o zaman sen niye çocuk yaptın öyle değil mi😂
fatos2404 umrumdadegil valla benim 2. şimdiye kadar da daha dur sen neler görecen falan kimseye söylemedim evlattan daha tatlı bişey asla olamaz iyiki varlar gerçi biri hâlâ karnımda ve sürpriz oldu ama iyi ki oldu 🥹🫶🏻