bilgeeS Ays-0 5+2 de gittim keseyi gördüm kalp atışlarını vajinal ultrasonda biraz dinledik çok net değil 10 gün sonra net duyarız diye çağırdı ama yani sadece vajinal akıntım ara ara olıyor gögüslerde ağrım biraz var şiş başka öyle bi belirtim yok bilmiyorum korkuyorum
Ays-0 bilgeeS kesenin içinde bebeği gördün mü, eğer doktor bişey demediyse korkulacak bişeyin yok, akinti bende de oluyor arada bende korkuyorum endişeleniyorum ben cuma günü gorucem inşallah 5+6 oluyorum cumaya, umarım güzel haberler alırız hepimiz
Galya15 Gulsahgunhan ayy ilk hamileliğim geldi aklıma 2 gün hastanede yatmıştım düşük tansiyonda vardı bende şimdi 7. Haftadayım öğütmekte gına geldi kusmamak için tutuyorum kendimi
Dilekpink Cansu123_ bikere miden bulansin bak bakalım yine güzel diyebilecenmi otur kalk haline şükür et valla
Cansu123_ mlkzkn sen bensin benimde 5. Haftada başladı 8. Haftadayım ve artarak devam ediyor yutkunduğum zaman bile mide bulanıyor umarım biran önce geçer 🥹
mlkzkn Cansu123_ insanın hayat kalitesini çok etkiliyor gerçekten hiçbir şey yapmaya enerjim yok sürekli kustuğum için,malesef çalışmakta zorundayım ama sürekli yatıp uzanmak istiyorum hiç halim yok beslenemiyorumda çok zor gerçekten umarım bir an önce geçer,bir de benim üç gündür bulantılara ekstra olarak mide yanmam da başladı 😢
Gsd Benimde şiddetli bulantı kusma geniz akıntısı var bide dahada bulandıryo ne zaman geçcek valla çok zormuş yediğimi çıkarıyorum. Prizin kullanıyorum ama hiç fayadası yok
Cansu123_ bilgeeS 5 haftada başladı şuan 8. Haftadayım artarak devam ediyor ve öyle böyle bulanmıyor çalışıyorum masa başı iş olmasına rağmen duramıyorum o yüzden inşallah olmaz sizinde