Edaa1334 Kızlar bebek her hareket ettiğinde vajinam sızlıyor her an çıkıcak gibi hissediyorum normal mi,bu durumu yaşayan var mı?
_momandad Edaa1334 Benimde iki gündür başladı 34+6 haftalığız şu an 😘 Salı günü kontrolüm var doktoruma soracağım ☺️
LamiyaCetinkaya Edaa1334 sanırım herkes bunu yaşıyor, ayağa kalktığım anda pırt diye düşecek gibi hissediyorum😂 Bir de sanki yara varmış gibi sızlıyor ara ara
karaguzelirem_ Benimde aynı 34+2 haftalığım , her vuruşunda vajinam sızlıyor idrar torbama mı vuruyor artık bilmiyorum bazen işeyecek gibi hissediyorum o an tutamayacakmışım gibi aniden bir geliyor… ayaklarıyla ittiriyor sanki rahmi.. her geçen gün yeni bir güncelleme yoruldum valla 😂
duriskonunannesi Edaa1334 benim de aynı hissiyat var ,ayağa kalkınca bebek düştü düşecek gibi ayakta duramıyorum ağrıdan alt bölgemde çok fazla ağrı var baskı var ,eğilip kalkınca sanki canımdan can aliyorlar , acılardan yoruldum artık,geceleri de sıfır uyku 😔
Edaa1334 Şimdi doktorumada yazdım çok normal az kaldı dedi hatta idrar bile kaçırabilirsin dedi inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız,onlar iyi olsunda dayanırız