Galya15 Hanımlarrr hamburger yerken içerisinde bulunun mayonezi çıkarıyor musunuz yoksa tüketiyormusunuz
bahocum Galya15 ben bunu yabancı kaynaklardan araştırmıştım. Evde yapılan taze mayonezlerden kaçınmak gerektiğini söylüyorlar. Ancak marketten aldığımız mayonezler pastörize yumurta veya yumurta tozu kullanıldığı için hamilelikte tüketilebileceğini söylüyorlar
Boncukk123 Galya15 çiğ yumurta var içinde tüketilmemesi gereken bir yiyecek az pişmişi bile cok zararlı mayonez de çiğ bide
1kb1ra Galya15 yani özellikle sıkmıyprum ama içinde gelince de yiyorum valla o da zaten ayda 1 2 anca oluyor çok sıkıntı olur mu bilmiyorum
Galya15 1kb1ra benim ilk hamileliğimde doktorum asla tüketme dedi ama şuan canım çekmedi değil tadını güzel yapanda mayonez bence 😂
Pinarrrrrrrra Valla hamburger sos mayoneze asla dayanamıyorum patates kızarttigimda ketçapla birlikte bira tüketiyorum
Tugcedora Oğlumda hiç yemedim şimdi yine hamileyim 20 haftalık 2 kere yedim hamburger ile normalde tüketmiyorum ama içinde var diye çıkartmıyorum
cokbilmismom Evde cig yumurtadan yapilan mayonezi tüketmek yasak. Pastörize mayonezde bir sıkıntı yok ben yiyorum. Önemli olan çiğ yumurta olmamasına dikkat etmek gerek
nilmom55 Ben herseyden yiyorum. Sakatat zaten sevmedigim icin ondan uzak duruyorum cig et vs bi de dışarda yesillik yememeye calisiyorum. Onun disinda canim ceken herşeyi abartmadan yiyorum
Galya15 nilmom55 İlk hamileliğin kendini zehir etmiş biri olarak bunuda birtık daha rahat etmek istiyorum cidden
Boncukk123 Galya15 yiyen yesin canım sen uyma kimseye gider 10 kişiye bsey olmaz seni hastanelik eder gerek yok hic