Enginnmusab25 yeni-annelik şimdiki gebeliğimde önceki gebeliğim gibi çok evhamlı olmamak için uğraşıyorum sürekli hastaneye gitmicem kan vermek için 8 haftaya kadar beklicem sonra doktoruma gidicem direk kalp atışı dinlemek için nasip olursa 🤲🏻 Şuan haftada bir sağlık ocağına gidip kan verip geliyorum e nabızdan sonuçlarımı alıp kendi doktoruma atıyorum kafam daha rahat nedense 😊
yeni-annelik Enginnmusab25 bende 4+6 haftalıkken gitmiştim sadece kese vardı bir daha gitmedim kalp atışı için 8 haftalık olmasını bekliyorum
Zuhalsebu yeni-annelik kızımda bi test yaptım daha ilerlerken kan kırmızı oldu saniyesiyle beraber yani 2.de aynı şekilde gittim 2 test daha aldım farklı marka onlar da öyle oldu sonra bide kan verdim 2500+ beta çıkınca inandım (algılama hızım dhdjdj) İkincide daha yeni cinsiyet belli değil yine test yaptım o 1 2 saniye içinde kızardı sonra gittim kan verdim yine 2500+ beta😅 Ama kızım kadar kırmızı değildi çünkü kızımda 5 gün gecikmeli idi test bunda 4 gün herhalde ondan 1 2 saniye sekti😂
Zeyasln yeni-annelik anlamadım günüm geçince test yapayım dedim koruduğumuz için ihtimal vermiyordum sonuç aynı saniyede iki çizgide kırmızı oldu, 😅
Bseysf 2 tane erken gebelik testi yaptım belli belirsiz bir çizgi vardı. 3 gün sonra tekrar normal test yaptım sabah ilk idrar ile yarım saat sonra belli 2 çizgi vardı. Hastaneye gittik 2 haftalıkmış. Döllenme aşamasında şuan 🙂
yeni-annelik Enginnmusab25 inşallah gerçekten zor hiç kimse böyle bir şeyle karşılaşmak istemez herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻