Annesloading Merhabaalar bn reyap hastanesine gidiyrm doktorumdandan memnunum ama deneyimi az diye azıcık kaygılanıyorum dendyimli normal doğumu destekleyen normal doğum ücreti çok fazla olmayan iyi bir kadın doktor arıyorum önerir misiniz.
pembebiranneadayi Annesloading Dr Canan Calıskan Furtuna , Bahcesehir’de kendi kliniği var dogum ücretlerini maalesef bilmiyorum ama ben hastanedeyken normal doğum yapmıştım cok memnunum iyiki yollarımız kesismis. 🙏🏼
fundamuammer Annesloading Beylikdüzü Medi Life Ali Sunay akşamları sabaha okadar orada oluyor. 715 muane ücreti 12 bin normal doğum 15 bin sezaryen doğum ücreti
Annesloading yeniannna34 Beylikdüzündeyim ama çok iyi bir dpktorsa avrupa yakasında heryer olabilir gibi geliyor.
yeniannna34 Annesloading Buralarda bht clinic var İstanbul Tema Hastanesi Neslihan Bahat normal doğum doktoru kesınlıjle ama muayene ücreti biraz fazla olabılır
fundamuammer fundamuammer ikinci doğumum Ali beyle oldu esimide doguma almsiti çok rahat ve kolay geçmişti doğum. Şuan 3. Ye hamileyim takibin kontrolum ona gidiyorum. Testleri illa özelde yaptır diye tutturmaz sağlık ocağı veya devlette yaptırıp getirebilirsin der. Ilgili güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim..